Afaceri/ Business Societate Tips&Tricks

5 sfaturi despre cum sa impresionezi cu invitatiile de nunta

Nu este de negat ca in fapt nuntile sunt realmente un element exorbitant in viata fiecaruia, si de altfel, reprezinta partea cea mai complicata, pentru ca trebuie sa urmeze pasi rigurosi si seriosi in organizare, si asta, pentru ca toata lumea se asteapta ca nuntile sa fie traditionale. Dar ce ar fi, daca, la nunta totul ar fi iesit din comun? Cum ar fi sa aprticipi la o nunta cu tematica de SF, una cu tematica dintr-un film al anilor ’60 sau din epoca dinozaurilor?

Probabil ca fiecare ar gasi o astfel de nunta inedita si ar participa cu mare drag.

Invitatii de nunta manuale

Ce iti trebuie ca sa faci invitatii de nunta? Bineinteles ca foarfece, hartii colorate, forme diferite, fundite, rigla, lipici, carioci colorate si o multime plicuri, pe care le vei realiza tot manual din hartie A4. Poti opta si pentru fire de dantela, fire de in sau din orice alte materiale care ti se potrivesc. Insa, nu totul tine de ceea ce iti trebuie pentru o invitatie de nunta, ci tine si de creativitate, imaginatie si de a indeplini cerintele invitatilor care se asteapta sa gaseasca unicitate in invitatia pe care o vor primi in mana.

  1. Pastreaza totul simplu pe hartie, si aici ma refer la text, culori de scriere, fondul textului, format;
  2. Lucreaza in maniera de tipar A4 pentru fiecare invitatie, dar nu transforma invitatia de nunta intr-o carte de vizita;
  3. Lipeste elemente distinctive pe invitatiile de nunta; poti face acest lucru pentru fiecare invitatie in parte. Dar, atunci cand ai de lipit obiecte mici pe invitatii de nunta, cu siguranta iti va placea ideea de implicare si arta personalizata, dar, nu te vei putea bucura, pentur ca timpul nu iti permite. In consecinta, vei apela la un specialist in Invitatie De Nunta;
  4. Nu incarca textul prea mult. Se recomanda un text simplu, cu mentiuni scurte, care sa transmita o stare pozitiva;
  5. Opteaza pentru o impachetare simpla, dar cu un design atragator. Totul tine de organizare.

Invitatiedenunta.ro – locul de unde iti personalizezi invitatiile de nunta

Multe cupluri prefera invitatiile de nunta printate, pentru ca acestea au mare succes, sunt tiparite cu rabdare si sunt realizate de cei mai iscusiti in artele designului de nunta. In magazinul de invitatii de nunta oricine isi poate gasi cu cea mai mare incredere ideile, sursele de inspiratie sau poate opta pentru modelul personalizat.

De aceea, invitatiile de nunta se aleg in liniste, pentru ca ambii miri sa fie in totalitate de acord cu nuantele de culori ale hartiei, cu modelul invitatiei, structura textului si mai ales cu aspectul final al invitatiei de nunta. Totul despre cum se poate personaliza o invitatie de nunta se poate regasi si accesand adresa http://www.invitatiedenunta.ro/ care prezinta zeci de modele de texte, culori, plieri ale invitatiilor de nunta, incat acestea chiar sa dea un indemn la distractie si voie buna.

Preturile invitatiilor de nunta sunt relativ modice, in comparatie cu alte magazine fizice, iar tot ce se poate spune despre magazinul online Invitatie de Nunta se regaseste in mediul online, servicii si produse oferite cu drag si cu talent de cei mai buni creatori de arta. Zecile de modele de invitatii de nunta iti vor sta marturie la usa fericirii, atunci cand esti mire sau mireasa, iar cel mai important este ca o invitatie de nunta trebuie sa fie amprenta pe care mirii o simt, o arata si o impart cu restul invitatilor.

 

Blogger: Anke