Business Servicii Societate

5 Tipuri de avocati si salariile lor actuale

Domeniul legal este destul de divers si de competitiv. Castigurile monetare in acest domeniu depind de aria de aplicabilitate si de specializarile pe care cineva le are, ca si avocat. Ideea privind castigurile avocatilor din Romania in zilele curente deriva din numarul de clienti, contracte incheiate si nevoi sociale.

Tipuri de avocati bine platiti

Pe primul loc se regasesc avocatii de familie, care reglementeaza toate cerintele legate de divort, de o mostenire, cele de succesiune sau de adoptie. Insa, salariul unui singur avocat de familie depinde de nivelul sau de experienta, de calificare, educatie, reputatie, dar si de aria in care locuieste. In Romania, un astfel de avocat castiga in medie pe an 100.000 de Euro.

Locul secund este ocupat de avocatii de faliment, care se ocupa cu intocmirea si castigarea cazurilor in care unele companii intra in faliment, servicii care acopera nevoile clientilor de legalitate, procese, Salariul unui astfel de debutant incepe de le suma de 30.000 Euro pe an si poate ajunge si la 100.000 Euro anual.

Avocatii corporatiilor mari din Romania se lupta pentru toate cauzele juridice, sociale si legale ale angajatilor, antreprenorilor si al managementului de conducere, si rezolva, dizolva si stabilesc vaste parti contractuale prin care compania sa beneficieze de atuuri unice. Avocatii corporatisti salveaza firma de la faliment, fiind considerata cea mai bine platita ramura din aria de avocatura. Un astfel de avocat castiga anual o enorma suma cu valoare cuprinsa intre 45.000 Euro si 200.000 euro.

Urmatorul loc din domeniul avocaturii este alocat de avocatii de asigurari de viata. Un astfel de avocat este solicitat in mare parte de catre banci, institutii private de fonduri, care se asigura ca plata pentru o asigurare de viata este primita in interesul clientului pe care il reprezinta. Se spune ca cel mai bogat avocat al asigurarilor de viata castiga intr-un an de zile si fenomenala suma de 150.000 de Euro.

Pe ultimul loc din cele 5 aduse in discutie se numara si avocatul criminalitatii. Un avocat de criminalitate este necesar in cazurile in care un individ anume este acuzat de savarsirea unei criminalitati umane ce poate fi considerata crima, jaf, rapire sau viol. Un avocat care se ocupa cu apararea criminalilor castiga undeva intre 40.000 si 120.000 de euro pe un an de zile, sume furnizate de catre un bine cunoscut site al topurilor de meserie.

Avocat in Cluj cu raspuns imediat

Pentru oricare dintre situatiile de mai sus sau oricare alte cazuri, un avocat Cluj poate raspunde mai bine nevoilor si cerintelor clientilor. Serviciile oferite de un avocat din Cluj raspund nevoilor persoanelor fizice si juridice din Romania, oferind consultanta in drept comercial si alte domenii. Pasiunea pentru lege, pentru juridic si dreptate este premiza reusitei intregii afaceri de avocati din cadrul fiecarei colaborari a avocatilor din Cluj. O societatee de avocati detine colaborari in intreaga tara cu parteneri din domenii adiacente, precum notari, executori judecatoresti sau practicieni in insolventa.

Dreptul comercial este unul atat de placut, insa cu atat de multe capcane, iar tot ceea ce nu poate altcineva sa rezolve o vor face cei de la o firma de avocatura din Romania, care aloca toate resursele pe care le au pentru a ajuta la reusita clientilor sai, mizand pe ideea ca un client fericit si in legalitate face un avocat sa isi merite job-ul.