Diverse Dragoste si sex

Afla cat de mult isi doreste sa fii cu el!

Este foarte greu sa construiesti o relatie serioasa si de lunga durata. In ziua de astazi tinerii nu isi mai doresc relatii serioase pentru ca le este teama de deceptii. De cele mai multe ori tinerii nu mai vor sa se casatoreasca sau nu se mai gandesc la lucruri serioase pentru ca li se pare foarte greu sa gasesti o persoana care sa iti fie aproape oricand ai nevoie.

In ziua de astazi, in momentul in care ai impresia ca esti implicat intr-o relatie de lunga durata iti dai seama ca partenerul nu isi doreste acelasi lucru. Si bineinteles, o relatie nu se poate consturi doar pe baza unui singur partener. Iata semnele care iti dau se veste ca partenerul tau nu isi doreste sa aiba o relatie serioasa si nu se gandeste sa faca un urmator pas alaturi de tine:

In primul rand in cazul in care iti spune ca nu este pregatit inca pentru a face urmatorul pas si iti cere timp ca sa se hotarasca, inseamna ca el nu isi doreste si nici nu isi va dori sa faca acel pas cu tine. Nu incearca sa ii gasesti scuze pentru ca nu are nici una plauzibila. Daca nu simt ca ai acel ceva inca de la inceput sansele sa ramaneti impreuna pentru totdeuna sunt foarte mici.

De asemenea, daca tu esti cea care trage de fiecare data sa va intaniti si sa va vedeti iar el nu face nici un efort pentru asta, poti sa stai linistita. In cazul in care te suna doar atunci cand stie ca nu ai poti sa iesi sa  va intalniti sau foarte tarziu in noapte, este semn ca nu are de gand o relatie serioasa cu tine.

Daca te tine departe de prietenii sai si are iesiri doar cu ei inseamna ca nu isi doreste un viitor cu tine.