Sanatate Stiai ca?

Afla ce inseamna sarcina

Poti sa fii stilata chiar daca esti insarcinata? Se pare ca da, asta daca simti ca esti vreo Ducesa de Cambridge, si iti permiti sa cheltui o avere pe haine pe care le vei purta doar cateva luni.

Daca te afli la varsta la care toate prietenele tale au trecut prin cel putin o sarcina, sigur ti-ai dat seama ca cele mai interesante aspecte legate de nastere nu sunt predate in scoli, si nici discutate vreodata, nicaieri. Deodata, burta ta se transforma in mod ciudat si devine brust, proprietate publica, in care persoanele straine tie incep sa te mangaie pe burtica, ca si cum ai fi o statuie Buddha. Chiar si mass- media sau strainii cred ca tin de ei alegerile pe care tu vrei sa le faci, de la alaptare pana la alegerea de a face cezariana, ca si cum aceste decizii le apartin celorlalti, si nu tie.

Ceea ce este fascinant la o sarcina este reprezentat de modul natural in care o femeie se pregateste sa fie mama. Acest lucru ar trebui sa fie unul placut, daca nu ai in jurul tau oameni isterici care cred ca cele mai multe femei sunt idioate, si ca isi vor vinde copilul pe eBay. Corpul femeii se transforma astfel incat, sa determine curgerea fireasca a evenimentelor intr-o sarcina.

Toate femeile insarcinate trebuie sa indure plicitiseala oferita de mersul des la toaleta pe timpul noptii. Un lucru iritant, intr-adevar, insa nu este fascinant cum acest lucru le pregateste, defapt, pe multe femei pentru nevoia de a se ridica de un milion de ori din pat, pentru a-si tine copilul in brate, dupa nastere, in cazul in care acesta plange in timpul noptii?

Apoi, acestea trebuie sa se gandeasca si la ce haine vor purta. Exista hainde de maternitate, care sservesc unui scop similar. Timpurile s-au schimbat mult de la rochiile Printesei Diana, dar asta nu inseamna ca acest tip de haine s-au produs multe schimbari. O femeie gravida, cu o situatie financiara medie, se va indrepta spre un magazin de haine de maternitate mai ieftine, deoarece nu are rost sa plateasca scump pentru o imbracaminte pe care o va purta doar cateva luni.