Videochat

Alege o cariera in domeniul videochat-ului si vezi ce beneficii iti ofera aceasta – alege Prime

Atunci cand iti alegi cariera, urmatorul job sau urmatorul angajator ai in vedere experienta anterioara. Asadar, cu siguranta ca daca ai avut neplaceri sau situatii care nu ti-au convenit, acum pui pe primul loc sa nu repeti acea poveste. Pretentiile cresc de la an la an.

Ramai cu gust amar cand vezi ca piata joburilor din Romania este atat de saraca in optiuni. Nu exista ceva echitabil, direct proportional cu implicarea angajatului, cerintele sunt prea multe si prea mari, salariile prea mici si deloc de ajuns. Este insa timpul sa descoperi Studioul Prime!

Alege o cariera in domeniul videochat-ului si vezi ce beneficii iti ofera aceasta

Indemnul de a alege o cariera in domeniul videochat-ului si vezi ce beneficii iti ofera aceasta este unul ce vine pe fondul unei nevoi importante: aceea de a-ti castiga independenta financiara. Asta la randul sau iti va aduce toate acele oportunitati la care aspiri. Poti crea pentru tine o altfel de viata, poti avea ceea ce iti doresti si ceea ce ai visat dintotdeauna. De cele mai multe ori vorbim si de nevoi precum o casa, masina etc.

Cele care lucreaza in domeniul acesta si in mod special cele din echipa Studioului Prime sunt tinere numite modele. Au intalniri online cu membrii platformelor de profil. Nimic nu merge mai departe de ecran, in sensul in care sunt interzise si descurajate legaturi de prietenie cu membrii in afara platformelor cu pricina.

Mai mult decat conditiile de munca conteaza castigurile ce pot fi obtinute din acest domeniu. O medie poate fi de 10.000 de lei per trei luni lucrate ca model fara experienta. Si ca tot am ajuns la acest capitol, iata si altceva interesant de stiut.

Nu conteaza experienta! Training gratuit oferit

In acest domeniu nu conteaza experienta de model. Poti fi chiar atat de necunoscatoare incat sa nu stii prea multe despre cum se lucreaza aici. Priveste-o ca pe-o provocare si ca pe un nou start. Incepi de la zero intr-un alt domeniu si ai sansa de a-ti cladi cariera pas cu pas. Cu sau fara experienta se pare  cei de la studioul de videochat sunt dispuis sa ofere training. Este gratuit si incepe de cand incepe si colaborarea cu studioul.

Trainerii cu experienta impartasesc fetelor idei despre cum sa se dezvolte, cum sa isi fidelizeze publicul si cum sa isi dezvolte vocabularul in limba engleza. Avantaje sunt numaidecat.

Alege oferta de angajare de la Prime Studios

Pentru cele interesate de un astfel de job cei de la Studioul Prime isi prezinta oferta de angajare in pagina oficiala. Totul este transparent, legal si cu disponibilitate extinsa. Adica joburi de angajare in acest domeniu vor fi mereu. Vei lucra in studio unde totul este amenajat, ai camera proprie si lucrezi in ture. Ai parte si de flexibilitate din acest punct de vedere in sensul in care poti opta pentru ce tura sa ai.

Descopera toate detaliile de interes din pagina oficiala.

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)