Tech

Alege sa fii motivat de tehnologie

Daca esti lipsit de motivatie, atunci ar fi cazul sa incerci unele din cele mai simple sfaturi care te vor ajuta sa iti dai seama care sunt scopurile tale, cum te motiveaza tehnologia si implicit care sunt opiniile tale cu privire la modul in care tehnologia avanseaza.

tehnologieDaca inainte abia detineam cate un telefon care sa ne faciliteze comunicarea cu membrii familiei, acum detinem cate un telefon smart, care ne ajuta in cele mai multe situatii din viata reala. De aceea, un prim aspect al tehnologiei vizeaza setarea alarmei pe telefon. Stiai ca unele telefoane mai inteligente pot reda un citat sau o parte dintr-o melodie care te pot ajuta sa iti motivezi spiritul? Cu siguranta este o buna solutie sa te trezesti dimineata urmand un scop precis de indeplinit.

Tot telefonul este cel care iti poate imbunatati calitatea vietii prin ecranul sau si posibilitatea de a schimba fundalul sau imaginea de ecran. Poate ai un autor preferat, un actor sau poate esti pasionat de o anumita activitate incat setarea acesteia ca imagine de fundal te va ajuta sa nu iti pierzi concentrarea de la ceea ce ai de facut. Poate urmezi o dieta si vrei sa vezi evolutia kilogramelor tale, iar telefonul este cel care te poate ajuta sa te fotografiezi pentru a observa rezultatele la sfarsitul saptamanii si tot este cel care tine numarul caloriilor in frau.

Nu doar telefonul este cel care te motiveaza, ci si calculatorul personal, laptopul sau tableta cu care poti identifica o multime de pagini web, bloguri sau site-uri cu care sa tii pasul in materie de modernitate si de tehnologie. Unele din cele mai multe bloguri iti ofera informatii care te fac sa te gandesti cum iti poti imbunatati starea de spirit zilnic.

Nu uita nici de melodiile sau clipurile muzicale pe care le poti asculta intr-o zi. Unele melodii motivationale pentru player-ul tau te vor face sa te simti ca timpul se misca mult prea repede, iar altele te conduc intr-o stare de liniste. Acestea vor oferi curaj si tarie pentru a termina antrenamentul si pentru a finaliza o sarcina de munca. Incearca sa asculti ceva cu si despre inspiratie, care sa iti ofere motivatie si inspiratie.