Sanatate Societate Stiai ca?

Bauturi la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti

Traim din plin atunci cand iesim intr-un bar, insa acest lucru ne poate afecta foarte mult daca tinem o dieta. Cand vine vorba de calorii si de controlul greutatii corporale, alcoolul poate fi un dusman foarte mare, indiferent de cat de tare ne dorim sa savuram un cocktail. Cand vine vorba de pierderea in greutate, principalul lucru care ne afecteaza linia taliei tine da caloriile pe care le consumam. Cresterea in greutate se intampla atunci cand acumulam mai multe calorii decat ardem.

Bauturile alcoolice pot detetermina ca oamenii sa acumuleze o multime de calorii si, de asemenea, determina cresterea in greutate. Este normal sa consumam un cocktail sau doua, insa trebuie sa fim foarte atenti ca acest lucru inseamna acumularea unor calorii la aportul zilnic.

Iata ce bauturi te ajuta sa-ti tii caloriile sub control:

Vinul sec- fata de vinul dulce, cel sec nu are un plus de calorii. Daca doresti sa bei un vin, poti sa-ti faci un spritz deoarece acest lucru ajuta la stimularea si reducerea caloriilor. De asemenea, vinul rosu este foarte benefic pentru sanatatea inimii.

Berea Light- contine aceeasi cantitate de alcool, insa mai putine calorii si carbohidrati. De asemenea, berea este asociata cu reducerea riscului bolilor de inima.

Cele mai rele bauturi sunt:

Pina Colada- vara aceasta se poarta cocktail-urile care includ rom, crema de cocos si suc de pepene rosu, iar toate aceste lucruri combinate inseamna o adevarata bomba calorica.

Ice Tea- in combinatie cu rom, vodka, gin, tequila sau triplu sec, acest cocktail poate sa adauge un plus de 700 de calorii pe pahar. In loc de a consuma asa ceva, incerca sa bei vodka cu ceai neindulcit.

White Russian- cu vodka, lichior de cafea si multa crema, aceasta bautura are numai 450 de calorii. Mai bine consumi vodka sec decat sa bei asa ceva.