Familie Societate

Calatorie de iarna

A trecut vara si de acum trebuie sa incepem sa ne gandim serios la concediul de iarna. Cei mai multi dintre noi alegem sa ne petrecem concediul sau zilele libere din preajma sarbatorilor de iarna, in alta parte si nu acasa. Sigur ca exista si o parte de oameni care aleg sa isi peteaca sarbatorile de iarna acasa, impreuna cu cei dragi.

Pentru cei care doresc sa plece intr-un concediu in perioada iernii, doresc sa va dau cateva sfaturi in legatura cu acest lucru. Iata de ce ar trebuie sa tii cont daca vrei sa nu uiti vreun detaliu si vacanta ta sa fie una cat mai placuta:

In primul rand, trebuie sa te gandesti foarte bine care este destinatia pe care o doresti. Este foarte important sa ai stabilita destinatia, sa iti programezi zborul, daca ai de gand sa pleci in afara tarii si mai ales sa faci deja o cerere pentru concediu. Trebuie sa anunti din timp pentru a fi sigur ca nu vor interveni alte lucruri care iti vor da peste cap planurile.

Intereseaza-te inainte sa pleci sau sa iti iei biletele de zbor despre evenimentele care vor avea loc in destinatia aleasa.

Perioada sarbatorilor de iarna este foarte aglomerata pe aeroporturi. Din cauza problemelor cu vremea, uneori se intampla sa apara intarzieri sau anulari de curse. Iarna, este bine sa ai zborul cat mai de dimineata. Vei evita cozile mari in aeroport si vei avea mai multe sanse sa gasesti un alt zbor in aceeasi zi daca se intampla sa fie anulata cursa ta.
Poti sa faci o planificare a activitatilor de iarna si locatia in care ai de gand sa calatoresti. Urmareste care sunt evenimentele in perioada in care iti doresti sa pleci si fa un prgram pentru activitati. Poti sa mergi la ski, sa mergi la muzee sau spectacole. Cu siguranta te vei distra pe cinste.