Alimentatie

Care sunt greselile frecvente de alimentatie

Intalnim din ce in ce mai rar o persoana care sa fie multumita de felul in care arata. De regula, daca intrebam pe cineva ce parere are despre felul in care arata, mai ales femeile, vom spune ca nu saunt multumite. Cele mai mutle dintre femei isi doresc tot timpul sa arate cat mai bine in sensul de a fi cat mai slabe.

Stim cu totii ca femeile sunt foarte greu de multumit atunci cand vine vorba despre greutate corporala. Femeile sunt faorte grue de multumit atunci cand vine vorba despre kilograme.

Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le facem si de care nu ne dam seama:

Micul dejun

Foarte multi dintre noi nu mai luam micul dejun deoarece ocnideram ca aceatsa masa  nu este atat de importanta si ca putem sa o inlocuim foarte usor cu pranzul. Ei bine, micul dejun este cea mai importanta masa pe care trebuie s ao avem, deci, prin consecinta aceasta trebuie sa fie cea mai consistenta. Poate ca nu te trezesti cu o foame de lup, insa acesta nu este un motiv pentru a sari de tot peste prima masa a zilei. Si asta fiindca, daca nu iei micul dejun, sansele ca pe la orele pranzului sa poftesti la alimente interzise si sa consumi, asadar, mai multe calorii decat ai face-o in alte circumstante cresc considerabil.

Iti refuzi tentatiile

Se intampla de multe ori, ca oamenii sa nu mai consume anumite lucruri sau alimente pentru ca nu vor sa se ingrase. Sigur ca este bine sa facem acest lucru insa cu o anumtia limita. Nu trebuie sa ne refuzam chiar orice tentatie deoarece vom ajunge sa ne simtim destul de rau. Daca ne vom refuza orice tentatie vu vom reusi sa ducem dieta pana la sfarsit.