Societate

Ce afaceri poti face ca si student

Chiar daca multi spun ca viata de student este una extrem de frumoasa, tinerii isi procura banii foarte greu si mai mereu raman fara bani de buzunar. Se intampla de foarte multe ori sa auzim ca studentii nu au suficienti bani pentru a se mentine in facultate sau pentru distractii.

In continuare, voi prezenta cateva afaceri profitabile care pot fi facuta inca din timpul perioadei de studentie. Iata ce ar trebui sa faci pentru asta:

Avand in vedere ca aproape orice student detine un computer sau un laptop si nu toti sunt absolventi de informatica sau detin cunostinte tehnice, baza de clienti este destul de mare.

Asa ca daca stii sa instalezi diverse software, sa te ocupi de intretinerea calculatoarelor sau sa oferi explicatii cu privire la diverse probleme tehnice care pot aparea, asta e afacerea potrivita pentru tine. Pentru promovare, poti utiliza recomandarile colegilor tai sau poti pune anunturi in diverse locuri: camine, cantina,etc.

Daca esti student la contabilitate si te pricepi la asta ai putea sa-ti oferi serviciile fie unor colegi pe care ii cunosti si au deja o mica afacere dar mai au nevoie de ajutor pentru activitatile care tin de contabilitate si de taxe, fie unor firme mai mici care nu isi permit sa angajeze o firma de contabilitate. In ambele cazuri insa, trebuie sa fii sigur ca stii ce faci, pentru ca activitatile de contabilitate implica o responsabilitate mare. Pentru promovare ai putea sa-ti faci carti de vizita si fluturasi pe care sa-i distribui printre colegii tai sau sa-i postezi in diverse locuri, sau sa iti pui anuntul pe anumite site-uri de anunturi.

Asadar, tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti sa faci un anumit lucru pentru a castiga cat mai multi bani. Astfel, vei avea rezultate iar banii de cheltuiala vor fi mult mai multi.