Dragoste si sex

Ce asteapta barbatii de la femei

Cu siguranta ati observat cum barbatii, la fel cum si majoritatea femeilor, prefera „scorpiile” de femei. Poti fi sigura ca daca vei avea o exagerata grija pentru partenerul tau si daca vei incerca sa tinzi spre perfectiune, nu vei avea un succes atat de mare in relatie. Indiferenta si greselile ajuta de foare multe ori la consolidarea unei relatii. Barbatilor le plac femeile independente, care stiu sa se comporte si sa se impuna intr-o relatie, fara sa traga de el ca sa il tina in relatie. Daca esti exagerat de indragostita si iti pierzi ratiunea, tinzi sa faci orice pentru a-i face pe plac partenerului tau. Bineinteles, el nu va dori acest lucru, nu isi va dori langa el o persoana stresanta care ar face orice sa il tina langa ea, ci va alege o persoana care va sti sa il supuna provocarilor.

Auzim de foarte multe ori femei care se plang din cauza ca ele sunt foarte afectuoase cu partenerii lor si fac orice sa le intre in voie, in timp ce partenerul se comporta urat cu ea.

Barbatii isi doresc o femeie cat mai puternica, care sa stie ce vrea de la viata, care nu va plange de fiecare data cand are ocazia. Probabil ai mai auzit ca daca plangi in fata barbatului vei fi considerata o femeie foarte slaba. Este adevarat, barbatii au nevoie de femei langa ei, care sa aiba sensibilitate insa nu au nevoie de femei care vor plange din orice motiv si vor incerca sa faca orice pentru a-i patrunde in inima.

Se intampla tuturor, cred, ca observe ca de fiecare data intr-un cuplu, unul dintre parteneri iubeste mai mult si altul mi putin. Aceasta s-ar putea sa fie doar o iluzie. Insa, exista un partener care isi arata mai mult dragostea decat celalalt. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca celelalt este mai rece, mai distant, mai indiferent, iar asta starneste orgoliul,curiozitatea si dorinta de a avea acea persoana.