Diverse Dragoste si sex Familie

Ce asteapta barbatii sa auda de la femei

Tot timpul femeile urmaresc sa fie in centrul atentiei si mai ales in ochii barbatilor. Exista foarte multe femei care incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a ajunge mai repede inima anumitor barbati. Barbatii au multe intrebari fara raspuns in legatura cu femeile la fel cum si femeile au. In momentul in care se indragostesc de un anumit barbat femeile sunt in stare sa faca orice pentru a ajunge mai repede la inima lui si pentru a-l cunoaste mai bine. Sigur, pentru acest lucru este foarte important sa stii ce ii place barbatului de langa tine. Cu siguranta nu poti aplica aceleasi replici la fiecare dintre barbati deoarece fiecare sunt diferiti prin felul si personalitatea lor proprie. Exista insa anumite lucruri care sunt iubite de orice barbat si pe care ar vrea sa le auda in fiecare zi. Iata cateva dintre ele:

Conform studiilor facute de specialistii barbatii ador asa auda de la femeia de la langa ei „Imi place sa te vad cu berea in mana pe canapea”. Pare absurd, nu-i asa? Nu cred ca exista vreo femeie careia sa ii placa sa isi vada barbatul zilnic stand intr-un fotoliu cu berea in mana. Sigur, aceasta poate fi o preferinta a barbatilor si dupa cum stim, gusturile nu se discuta.

Chemarea la masa este un alt lucru pe care barbatii il iubesc. Studiile arata faptul ca barbatilor le place cand sunt invitati la masa. Este firesc acest lucru atata timp cat femeia gateste, el se relaxeaza dupa o zi de munca iar femeia se ocupa de toate treburile casnice. In plus, cu totii stim ca barbatii se maturizeaza mai greu decat femeile, asadar ei inca simt nevoia mamei protectoare care ii chema mereu la masa si le facea mofturile. Nu este un lucru rau sa pregatesti masa. Acest lucru denota faptul ca esti o femeie care iubeste sa fie mama si sotie.