Diverse Familie Societate Stiai ca?

Ce avantaje ofera o tabara internationala pentru copii

Ca parinte, misiunea cresterii, educarii si dezvoltarii copilului capata o importanta deosebita. Imediat cum a inceput sa creasca cel mic, a ajuns la gradinita sau la scoala, parintii cauta sa ii ofere tot ce e mai bun, de cele mai multe ori pentru ca acesta sa nu simta lipsurile pe care le-au simtit parintii in copilaria lor.

Daca pentru scoala copilului i se ofera tot ceea ce are nevoie, mai intervine o intrebare. Cum poti asigura copilului tau o activitate antrenanta, placuta dar si propice pentru dezvoltare chiar si pe perioada vacantei de vara? La aceasta intrebare multi dintre parinti gasesc raspunsul in concedii impreuna cu familia, la mare sau la munte, in tari straine sau la noi in tara. Chiar si aceste vacante sunt insa de durata relativ scurta, comparativ cu perioada vacantei de vara.

O idee foarte buna pentru petrecerea intr-un mod placut a vacantei de vara este insa si o tabara internationala. Copilul, fie scolar sau prescolar, va avea ocazia sa cunoasca locuri si oameni noi, pe langa faptul ca va petrece momente unice si va avea ocazia sa isi faca si noi prieteni in alte tari.

Parintii se vor intreba desigur ce conditii trebuie sa indeplineasca un copil pentru a putea participa la aceste tabere internationale 2015. Cum turismul educational pentru copii este la tot mai mare cautare, detaliile despre taberele internationale sunt cele ce fac diferenta pentru parinti dar si pentru copii.

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 5 si 19 ani este eligibil pentru o tabara internationala propusa ca alternativa de petrecere a vacantei de vara de catre mara-study.ro. Pe timp de vara copilul poate sa participe la o scoala de limbi straine sau la o tabara internationala organizata in diverse state europene, asiatice sau chiar si in Statele Unite.

Ca parinte nu poti sa nu iti faci griji in legatura cu copilul; taberele internationale sunt individuale, iar calatoria cu avionul neinsotit a minorului poate reprezenta un impediment in luarea deciziei. Cu toate acestea, se ofera in cadrul acestor tabere serviciul de asistenta a minorului neinsotit, in asa fel incat sa nu existe motive de ingrijorare. La destinatie, copiii sunt intampinati si preluati de reprezentanti ai scolilor organizatoare, pentru ca ulterior sa participe la toate programele educationale si distractive propuse.

Ce avantaje mai au aceste tabere internationale? Copiilor li se ofera toate tipurile de activitati, atat pentru recreere cat si pentru educatie. Transportul, transferul de la aeroport la cazare, lectiile de limbi straine sau alte cursuri precum dans, teatru, sport, muzica si nu numai sunt de asemenea incluse in pachet, sub supraveghere permanenta.

De ce ar alege un parinte o tabara internationala pentru copilul sau in 2015? Motivele sunt nenumarate. Pe langa faptul ca vor capata o experienta unica, copiii vor avea ocazia sa isi faca si prieteni de alte nationalitati, vor invata si o limba straina si vor cunoaste si medii si culturi noi.