Diverse Frumusete Societate Tips&Tricks

Ce cadou sa cumpar?

Sa alegi cuiva un cadou este foarte greu, in general. Trebuie sa tii cont de bugetul tau, de situatia financiara a persoanei careia ii cumperi cadoul, de gusturile ei, de cat de bine o cunosti.

Eu trebuie sa merg la ziua unei amice weekendul acesta. Nu suntem foarte apropiati, nu vorbim zilnic si nici macar saptamanal. Poate sa treaca si o luna fara sa vorbim, insa, ne intelegem bine mereu atunci cand apucam sa vorbim. Fie ca ne planificam sa iesim sau e doar accidental, mereu vorbim deschis si ne punem la curent cu viata celuilalt, fara sa existe acele momente de liniste in care te gandesti ce sa mai spui. Deci, ne intelegem bine.

Bugetul meu nu este foarte mare, insa. Voi primi bani saptamana viitoare, insa asta nu ma ajuta neaparat foarte mult acum, nu-i asa? Deci trebuie sa ma incadrez intr-o oarecare suma nu foarte mare. Asta nu ar fi fost o problema daca eram, intr-adevar, mai apropiati. O prietena apropiata poate sa inteleaga ca nu ai acum situatia financiara prea buna si poate astepta sa-i oferi ceva alta data – sau nici nu asteapta, conteaza doar sa fii acolo. Desigur, tipa aceasta nu ma cheama pentru cadou, insa m-as simti prost sa merg cu mana goala.

Asta se intampla si mai ales pentru ca are o situatie financiara foarte buna. Sta la o vila in oras si nu-i lipseste nimic. Am mers la multe petreceri de-a lungul vietii, unele reusite, unele nu, insa mereu am stat cu gandul la o petrecere precum cele pe care le vezi in filmele americane si ma gandeam ca asta nu se intampla in Romania, e doar o diferenta de cultura, asta e, ce sa faci.

Pana am mers la o petrecere la ea acasa. Auzisem ca petrecerile ei sunt foarte nebune, insa lumea are tendinta sa exagereze. Ei bine, nu se exagerase cu nimic in acest caz. Oameni accidentati, inundatie, usi sparte, bautura si nu numai pentru toti, cupluri, dans, jocuri, loc, timp si spatiu pentru tot ceea ce vrei sa faci. Fiecare face ce vrea, cu alte cuvinte.

Cum as putea sa ofer un cadou pe masura? O prietena mi-a zis ca gasesti online parfumuri femei pentru diferite preturi si buzunare goale sau pline, fiind o recomandare buna, zic eu. Nu stiu exact ce tip de parfum poarta, insa nimeni nu a dat-o in bara cu un parfum Dior vreodata, nu-i asa?