Diverse

Ce caracterizeaza cel mai bine zodia pesti?

Pestii sunt fiinte marine, carora le place sa fie inconjurate de apa, de fapt ele nu supravietuiesc fara apa. Zodia pesti este o zodie de apa, predominant emotionala, guvernata de planeta Neptun care ii sporeste imaginatia, intuitia, insensibilitatea, receptivitatea, naivitatea, hotararea ferma, optimismul din sine, grija de copii, precum si idealismul in care traieste. Pe de alta parte, pe langa aspectele pozitive, pestii sunt fiinte foarte nehotarate, cu mii de idei, din care nu stiu ce sa aleaga la momentul oportul, uneori sunt nehotarati, sunt depresivi, defecte care ii fac sa inoate contra curentilor de apa.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal „pesti” sunt persoane calme, cu simtul umorului, generoase, care ar sari in ajutor oricand ai avea nevoie, dar in acelasi timp te pot rani daca la randul lor au fost raniti.

In ce priveste relatiile sentimentale, pestii sunt acele persoane care se arunca cu capul ianinte intr-o relatie, fara sa fie constienti de impactul pe care l-ar putea avea aceasta relatie asupra gandurilor si comportamentului sau. De altfel, dragostea la prima vedere este premisa pe care se bazeaza cand sunt la inceputul unei relatii. Privirea fizica sau contactul vizual cu partenerul de sex opus ii confera unui peste senzatia de dominare a discutiei, a conversatiei, a comportamentului si gestului pe care il abordeaza in contact cu celalalt. Intuitiv, individul pesti este grijuliu la tot ceea ce se intampla in jurul sau la prima intalnire, retine fiecare lucru minor, care pentru el are insemnatate emotionala puternica, cu un impact asupra deciziilor sale pe viitor.

Un alt punct de vedere si de abordare al persoanelor guvernate de apa este cel conform caruia, pestii, sunt buni educatori, invataori sau profesori. Privit din aceasta perspectiva, un nativ pesti are caracterul de apropiere cu oricine din mediul in care este. Un cunoscator al zodiei spunea la un momet dat ca pestii se ataseaza cu usurinta de fiecare persoana pe care o intalneste in viata sa, dar se si detaseaza cu aceeasi usurinta, fara a avea nevoie de motive pentru a o face. Din acest motiv, simplitatea cu care relationeaza, simtul umorului, lejeritatea in vorbire, claritatea si expresivitatea cu care se defineste, carisma de care da dovada la prima impresie, este cea mai adecvata fraza de a descrie acest semn zodiacal. Abilitatile de relationare ii fac pe pesti sa fie prietenosi indiferent de circumstante, sa fie amabili indiferent de situatie, sa fie in stare de dea tot ce au din ei mai bun pentru celalalt, si din punct de vedere emotional, dar si al lucrurilor materiale.

Cum fiecare zodie este distincta ca si caracteristici, asa si persoanele dominate de zodia pesti merg pe premisa ca indiferent de locul unde se afla sau de circumstantele la care sunt supusi, firea lor le permite sa se elibereze de orice inhibitie, de orice forma de limitare, sa isi dezvolte o incredere nelimitata in fortele proprii, precum si in potentialul sau creator, intuitiv si inspirational.