Diverse Dragoste si sex

Ce este iubirea…

Nu renunta la iubire. Renunta la persoana care te-a facut sa nu mai crezi in iubire. Dragostea este ”lipiciul” care ne uneste pe toti. Suntem facuti din dragoste si suntem facuti sa iubim. Naturaletea noastra vine din dragoste, iar prin faptul ca dorim sa ne indepartam de acest sentiment, ne indepartam din ce in ce mai mult de ceea ce suntem cu adevarat. Ne indepartam de adevarata noastra persoana, si devenim din ce in ce mai dezorientati si mai deconectati fata de viata. Cea mai mare greseala pe care cineva o poate face este sa renunte la dragoste. Cum poti renunta la ceva ce face parte din tine? Cum poti renunta la tine?

Daca renuntam la iubire, renuntam la noi insine si renuntam si la propria noastra viata. Fara dragoste nu e nimic. Nimic care sa mai merite. Oamenii cred ca iubirea ii face sa sufere, insa nu dragostea ne sfasie sufletul si inima, ci faptul ca lucrurile nu s-au petrecut asa cum ne asteptam noi intr-o relatie. Ne jucam de-a Dumnezeu unul cu celalalt, controlam si ne prefacem ca stim ce e mai bun pentru persoana de langa noi. In loc sa-i permitem persoanei de langa noi sa-si exprime gandurile si sentimentele, noi preferam sa plecam. Ne influentam sentimentele unii altora, insa nu intr-un mod pozitiv, ci in unul negativ.

Nu dragostea doare si nu la dragoste trebuie sa renuntam. Interesul iubirii este acela de a iubi. Dragostea nu este interesata in a controla sau in a schimba o persoana. Iubirea vrea doar sa iubeasca, pentru ca e singurul lucru pe care stie sa-l faca.

Multi sunt de acord ca iubirea adevarata e minunata si se intreaba cum sa ajunga la ea. Ea este deja in noi, nu exista nici o reteta magica a iubirii pure. Daruirea de sine si sacrificiul total ne vor conduce cu siguranta acolo unde ne dorim, dar trebuie sa simtim acest lucru din tot sufletul nostru.