Diverse Stiai ca? Tips&Tricks

Ce jucarii sunt bune pentru copiii de 7 ani?

Un copil trebuie sa aiba la indemana jucarii adecvate pentru varsta la care se afla, iar in acest sens pe piata se gasesc multe tipuri de produse pentru fiecare categorie de varsta. Varsta de 7 ani deja este semnificativa pentru un copil, este varsta la care, de regula, incheie etapa pregatitoare si intra in ciclul scolar, unde incepe sa se formeze incet incet ca om. Dar asta nu inseamna ca nu mai poate sa se joace cu jucariile, ba chiar majoritatea jocurilor interesante si educative au varsta de pornire 7, iar cateva din acestea vor fi prezentate mai jos.

La varsta de 7 ani este o mare nebunie cu figurinele si accesoriile supereroilor, de aceea se comercializeaza mult mastile celor din Avengers sau diferite sabii Star Wars pentru baieti, iar pentru fete sunt la mare cautare seturi de ingrijire a animalelor sau a oamenilor, sau seturi de brutar. De asemenea, un fel de jucarie care se cere si la scoala in clasele mici este plastilina, care se gaseste de regula in librarii sau pe site-uri destinate copiilor. Cea mai comercializata plastilina si cea mai buna daca e sa tinem cont de recenzii este plastilina Play-Doh.

Jucariile si seturile simplu nu sunt singurele jucarii destinate copiilor in varsta de 7 ani. Se comercializeaza foarte mult seturile care stimuleaza imaginatia copiilor, de la jocuri de familie pana la jocuri de creativitate individuala. De exemplu, seturile de stiinta nu doar ca se foloseste de imaginatie, dar si ajuta copilul sa invete lucruri noi intr-un mod interactiv. Alte jocuri de acest gen sunt seturile de experimete pentru acasa, unde copilul poate crea cristale sau ambarcatiuni sau sa invete sa faca trucuri magice. Pentru fete a fost creata o gama de seturi de detective, care sunt bine facute si merita achizitionate.

Dorinta fiecarui copil este sa afle lucruri noi. In general, la 7 ani,  la scoala se povesteste despre dinozauri, ce au fost si cand au trait, dar nu se dau prea multe detalii. De aceea au fost create seturile arheologice care redau o bucatica din fericirea de a descoperi lucruri noi. De asemenea, un copil vrea sa se simta constant invingator, de aceea exista jocuri de masa concepute pentru zilele in familie care starnesc spiritul competitiv si ambitia.

Pentru varsta de 7 ani exista foarte multe jucarii si jocuri pe piata, deci cu siguranta nu se pune problema ca nu aveti de unde alege, iar preturile sunt si ele accesibile.