Dragoste si sex Societate

Ce nu stiu barbatii despre femei, dar vor sa afle

Femeile intotdeauna observa si analizeaza comportamentul unui barbat

prieteniFemeile sunt cunoscute a avea un al saselea simt, mai ales atunci cand este vorba despre noile relatii. Femeile intotdeauna observa si analizeaza toate detaliile mici la o alta persoana care poate inlcude limbajul corpului si implicit limbajul verbal. Asa, de obicei barbatii sunt constienti de simpatia unui coleg pa care l-au intalnit, de un vecin pe care l-au cunoscut sau de un prieten din facultate. Odata ce femeile detecteaza ceva suspect aceastea incep sa se imta deranjate si constiente de ceea ce cu adevarat le impiedica sa inteleaga profunzimea unei relatii noi. Si atunci cand o femeie suspecteaza ceva, ea poate fi foarte suparata mai ales atunci cand partenerul de viata pe care si l-a ales incepe sa petreace mai mult timp la birou.

Femeile sunt de acord cu sintagma „timp pentru baieti”

Acesta este un alt secret al femeilor care apr sa inteleaga ca fiecare partener are un timp doar pentru sine si baietii sai. O multume de femei sunt de acord cu acest timp de relaxare pentru baieti, incat au ajuns sa iti inteleaga foarte bine sotii sau iubitii, care au nevoie doar de un timp pentru ei, lucru care este destul de important pentru a iesi din rutina, de a merge la un meci de fotbal, de a bea o bere sau de a juca diverse jocuri pe calculator. Singura problema aici poate fi atunci cand o femeie incepe sa simta lipsa atentiei partenerului, in timp ce un barbat se concentreaza numai pe aspectul timpului petrecut cu gasca de prieteni.

Femeile vor ca prietenii partenerului sa le placa

Nici o femeie nu va spune acest lucru, dar simte intotdeauna ca prietenii partenerului de viata au un cuvant de spus si implicit au nevoie de acordul acestora pentru a merge mai departe. Acest lucru inseamna ca femeile vor sa isi arate si respectul fata de alte persoane, implicit pentru a evita conflicte si argumente inutile din partea prietenilor sau invers.