Dragoste si sex

Ce trebuie sa stii inainte de a-ti incepe viata sexuala?

Pentru orice fata inceputul vietii sexuale este un pas foarte mare de aceea trebuie facut cu grija pentru a nu-l regreta mai tarziu. Acest pas nu il mai poti intoarce de aceea este bine sa te gandesti de doua ori inainte.

Probabil te intrebi cand este momentul potrivit dar cu siguranta nu ai sa gasesti niciun raspuns nicaieri. Cel mai imporatant este sa te simti tu pregatita. Atat conteaza. Nu trebuie sa te simti obligata de nimeni si cu atat mai putin stresta de iubitul tau. Daca te iubeste o sa te astepte pana cand vei fi pregatita.

De asemenea este strict decizia ta, este corpul tau si doar tu decizi ce faci cu el. Nu iti pierde virginitatea cu un barbat care nu merita, sau cu un tip care l-ai cunoscut a doua zi. Este mai important sa ai o relatie stabila ca mai apoi sa faci acest pas.

De asemenea oricat de multa incredere a-ti avea unul in altul este bine sa vorbiti de la inceput de protectie. Chiar daca ti se pare normal ca el sa aiba prezervative mereu la el, nu fi atat de sigura.

Stii ca sexul fara prezervativ poate aduce o sarcina nedorita sau chiar o boala cu trasmitere sexuala. Si nu cred ca iti doresti asa ceva. Si sa apelezi la anticonceptionale inca nu este cazul. Este mai bine sa te familearizezi cu anumite lucruri, sa-ti cunoasti iubitul din punct de vedere sexual. Si apoi sa treci la aceste lucruri.

Primul contact sexual nu este tocmai placut dar nu trebuie sa te sperii. Importanyt este ca iubitul tau sa aiba rabdare cu tine, si sa luati totul usor. La unele femei durerea este mai puternica, la altele nici nu prea exsista. Totul depinde de organism. Este important sa fii cat mai confortabila si sa lasi emotiile deoparte.