Business

Cele mai scumpe camere de hotel

Cele mai minunate si mai luxoase camere de hotel din lume impresioneaza oamenii din inalta clasa sociala prin servitorii personali care stau la dispozitia clientilor dar si prin asternuturile tesute cu fir de aur – care sunt doar o mica parte din ceea ce descriu preturile iesite din comun a acestor locuri.

In urma unui top realizat de catre specialistii CNN, se pare ca Hotelul InterContinental din Hong Kong e cel mai luxos loc din Asia, unde apartamentul Presidential Suite, care este cel mai scump pe care acestia il ofera, are o vedere impreionanta asupra a celor mai frumoase zone ale orasului. Apartamentul poate fi inchiriat pentru o suma de 14.000 dolari pe noapte, dar se pare ca nu e cel mai scump din lume.

Care sunt cele mai scumpe camere/apartamente de hotel din lume?

Royal Towers Bridge Suite, Atlantis, Bahamas- 25.000 dolari/ noapte. Un apartament luxos care are 10 camere si un decor uimitor. In apartament exista un valet care va stat tot timpul la dispozitia celui care isi va petrece noaptea in acest loc.

Ritz-Carlton Suite, Ritz-Carlton, Tokyo- 26.300 dolari/ noapte. Este descris prin paturile imense pe care le are si baile de marmura. Ofera o vedere magica spre cea mai placuta zona a metropolei.

Villa La Cupola Suite, Westin Excelsior, Roma- 30.000 dolari/ noapte. Acest apartament este unul din cele mai spatioase din intreaga Europa, aspectul sau fiind inspirat din istoria Romei antice.

Presidential Suite, Hotel Cala Di Volpe, Sardinia, Italia- 32.736 dolari/ noapte. Apartamentul are trei camere care ofera o imagine asupra cele mai frumoase zone de coasta din Italia. Site-urile din domeniu plaseaza acest apartament ca fiind unul din cele mai luxoase din lume.

The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Atena- 34.356 dolari/ noapte. Doua piscine exterioare si una interioara, SPA, sala de gimnastica si valeti care stau la dispozitia vizitatorului. De asemenea, are trei camere si este considerat de specialisti ca fiind una din cele mai luxoase vile din lume.

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva si cel mai scump din lume: 65.000 dolari pe noapte! Apartamentul are 12 camere dar si o priveliste minunata spre Mont Blanc si Lacul Geneva.