Familie Sanatate Societate Stiai ca?

Ciudatenii fericite

Foarte multa lume se intreaba daca exista o cheie a fericirii sau o reteta a acestui lucru. Indiferent cat suntem de diferiti si indiferent de cat de diferite ne sunt personalitatile, cu totii tintim spre un lucru si il avem un comun: fericirea.

Este destul de complicat sa ajungem la profunzimea acestui sentiment pentru ca ne aflam intr-o societate in care acest sentiment este situat intre ultimele locuri printre prioritatile oamenilor.

Trebuie sa recunoastem ca ne dorim sa fim fericiti insa facem foarte putine eforturi in acest sens, in comparatie cu multe alte eforturi pe care le facem de-a lungul timpului.

Cercetatorii au dovedit stiintific ca exista unele lucruri care ne fac de-a dreptul mai fericiti. Probabil ca veti spune ca sunt adevarate prostii insa fara nici o indoiala functioneaza. Asadar, daca va doriti sa fiti fericiti urmati urmatoarele sfaturi:

Urmariti drame

Vi se pare ciudat sa auziti sa vizionarea dramelor ne vor face fericiti insa aceasta este solutia prin care reusim sa apreciem ceea ce avem in jurul nostru, apreciem oamenii si lucrurile care se intampla in jurul nostru si astfel suntem fericiti. Asadar, nu ezitati sa vizionati tot felul de drame.

Imbatranirea

Acest lucru este dovedit stiintific ca oamenii care sunt mai inaintati in varsta au creierul care secreta mai multe „glande fericite”. Asadar, pe masura ce inaintam in varsta incepem sa simtim mai intens senitmentele si emotiile. Asadar, imbatranirea nu este nicidecum un motiv de regret sau de tristete.

Zambiti

Este foarte important sa zambiti chiar daca o veti face in mod fortat. Ati auzit probabil cum multi oameni zambesc atunci cand nu se simt prea bine, iar acest lucru ii face sa se simta mai bine. S-a dovedit si acest lucru in mod stiintific ca zambetul ne face sa ne eliberam de stres si sa fim mai fericiti. persoanele care zambesc sunt mult mai fericite chiar daca o fac fortat.