Dragoste si sex Familie

Copii si divortul parintilor

In ziua de astazi se pare ca exista foarte multe cauze care determina divortul intre doi oameni. Daca ne uitam in jur vom observa fara doar si poate ca numarul persoanelor care divorteaza pare sa creasca pe zi ce trece tot mai mult. Oamenii divorteaza foarte repede din diverse motive.

De ce a crescut numarul divorturilor? Ei bine, probabil ca suntem tentati sa spunem ca in ziua de astazi sunt mult mai multi oameni care divorteaza din cauza faptului ca in urma cu ceva vreme prejudecatile reuseau sa influenteze cu totul oamenii. Pe scurt, in urma cu 10 sau cu 20 de ani oamenii care nu se mai intelegeau nu divortau din cauza ca le era teama sa nu fie judecati prea aspru de catre societate. Oamenii judecau in cauzl in care cineva divortau si din aacest motiv cei mi multi alegeau sa nu divorteze.

Dupa ce construiesti niste proiecte si ai promisiunea unei vieti frumoase alaturi de o persoana este normal sa suferi in cazul unui divort. Probabil stiti ca cei care sufera cel mai mult in urma divortului sunt copii. In cazul in care divortati copii sunt primii care sufera. Din cest motiv este foarte importanta atitudinea dvs. in fata copiilor.

Separarea este un devarat esec in care sufera ambele parti, indiferent daca recunosc sau nu. Exista totusi anumite situatii care sunt mai putin trumatizante insa copilul va avea mereu de suferit in cazul divortului  doua persoane.

Pentru copii este extrem de dificila separarea dintre parinti deoarece acest lucru implica despartirea iar cei doi parinti nu vor mai locui impreuna. In final, copilul va dobandi doua educatii de la doua case. Acest lucru este extrem de traumatizant pentru copii si ii poate afecta pentru ott restul vietii. Este important sa aveti o atitudine corespunzatoare si sa ii explicati sau sa educati coppilul asa cum trebuie.