Diverse Dragoste si sex Stiai ca?

Cum iti dai seama ca o femeie nu mai e interesata de tine?

Femeile sunt „creaturi” destul de ciudate. In primul rand, femeile iubesc sa isi arate sentimentele. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba de a incheia o relatie, adesea, duc o lipsa de cuvinte, dintr-o data! Femeile si barbatii vad relatiile amoroase diferit, asa ca le abordeaza diferit. De cele mai multe ori, dupa ce o relatie se incheie, barbatul spune „nu stiu ce s-a intamplat!” Ei bine, daca o femeie este cea care a incheiat o relatie si nu si-a exprimat cuvintele in acel moment, cu siguranta ti-a dat cateva semne inainte ca despartirea sa se intample.

Semne care „prevestesc” despartirea

Vorbeste despre alti barbati- Clasic! Daca o femeie incearca sa iti zica ca nu mai este interesata de tine, aceasta va incepe sa vorbeasca despre alti barbati de fata cu tine. De cele mai multe ori, acesti barbati sunt doar prieteni si atat, insa, in subconstient, o femeie stie ca o astfel de conversatie cu partenerul ar trebui sa ii dea acestuia de gandit. Daca o femeie chiar te iubeste, va avea grija ce anume vorbeste in fata ta, dar odata ce si-a pierdut interesul nu mai conteaza.

Sta foarte mult pe telefon in prezenta ta- Cu toate ca in zilele noastre nu e nimic iesit din comun sa stai pe telefon atunci cand esti in prezenta altei persoane, totusi, daca acest lucru devine ceva pe care il face foarte des, inseamna ca e un semn destul de bun care sa-ti dea de gandit. Daca aveti o discutie serioasa sau o cina impreuna si ea prefera sa stea cu „nasu-n telefon”, inseamna ca si-a pierdut interesul fata de tine. Femeile sunt egocentrice, dar atunci cand intr-adevar le pasa de cineva, renunta la propriile lor dorinte.

Iese in oras din ce in ce mai des- La un moment dat, intr-o relatie, partenerii nu mai ies impreuna atat de mult. Serile de sambata si duminica sunt petrecute, adesea, in casa, la un film sau o cina romantica, asa ca e destul de rar sa mai vezi un cuplu cu o relatie de lunga durata care continua sa se distreze in cluburi, impreuna. Cand o femeie incepe sa iasa din ce in ce mai des cu fetele, inseamna ca si-a pierdut interesul si il cauta in alta parte. O seara de fete sau de baieti nu numai ca e un aspect sanatos al unei relatii, dar este si o necesitate. Cu toate acestea, daca iubita ta incepe sa iasa in fiecare weekend, inseamna ca ar trebui sa iti pui cateva semne de intrebare.