Frumusete

Cum iti poti pastra parul drept

Se intampla de foarte multe ori ca in momentul in care au un anumit tip de par, femeile sa isi doreasca un altul. De exemplu, daca au parul cret isi doresc sa il aiba drept iar daca e drept isi doresc sa fie cret.

Asa sunt femeile si mai mereu sunt nemultumite de acetse lucruri sua de forma parului pe car eil au. O parte mare a femeilor folosesc placa in fiecare zi pentru a avea parul drept. Ele se trezesc si pun mana pe placa ca sa isi indrepte parul. Stiti insa ca folosirea abuziva a oricaror produse de stilyng duce la deteriorarea parului.

Oricum, nu este indicat sa folosti placa sau ondulatorul chiar atat de des. In continuare, vom prezenta cateva idei care va vor ajuta sa va mentineti parul la fel cum este in momentul in care ati luat placa din par.

In primul rand, trebuie sa folosesti un ser termo-protector. Daca vrei sa nu iti arzi parul foloseste un astfel de ser care iti va proteja parul. Apoi, imparte parul in suvite mici si subtiri astfel incat sa incapa in placa. Trebuie sa ai rabdare ca sa ai un rezultat asa cum tii doresti si sa indrepti parul pe portiuni.

Apoi, fixativul este o solutie foarte usoara si la indemana tuturor. Dupa ce va indreptati parul puteti s ail dati cu putin fixativ si sa insistati cu un pieptene in zonele in care stiti ca parul se increteste.

Apoi, cele mai indicate produse pentru parul dificil sunt acelea pe baza de silicon. Acestea indeparteaza apa din textura parului si nu retine umezeala, lasand parul mult mai fin si mai catifelat. Incercati sa folositi astfel de produse deoarece acestea sunt benefice si va vor ajuta s ava mentineti coafura intreaga zi.