Frumusete

Cum ne machiem daca avem ochii verzi

Machiajul este foarte important pentru femei iar ele folosesc tot felul de trucuri sau de produse cosmetice pentru a reusi sa evidentieze cele mai frumoase calitati ale sale. De fapt, ele fac astfel incat sa arate ceea ce au mai furmos si sa ascunda imperfectiunile de la nivelul fetei.

Fiecare machiaj trebuie sa fie in functie de forma ochilor, de culoarea lor si de ceea ce avem de gand sa purtam in momentul in care ne machiem. exista niste reguli esentiale de care trebuie sa tinem cont pentru un machiaj impecabil. Iata care sunt acestea:

Foloseste mi multe nuante de violet deoarece acestea iti vor evidentia culoarea ochilor mai mult in cazul in care esti norocoasa purtatoare a unor ochi verzi. De asemenea, poti sa iti conturezi ochii folosind u eyeliner cu particule stralucitoare in nuante de auriu sau in nuante de cupru. Nu folosi eyeliner negru deoarece acesta iti va contura ochii prea mult si isi va intuneca privirea.

De asemenea, poti sa folosesti un creionn brun sau gri deoarece acesta ii va scoate in evidenta culoarea verde a ochiului.

Ca sii un truc puteti sa luati in calcul faptul ca nu trebuie sa folositi subtonuri argintii pentru ca acest lucru va face va ochii sa para mai stersi. Amesteca foarte bine culorile.

Ca si regula generala, evita nuantele de albastru; poti folosi insa fardurile in culori verzi doar daca sunt in nuante inchise. Si de argintiu ar trebui sa te tii departe, pentru ca nu se asorteaza deloc cu verdele.

 

Ai grija ce farduri folosesti daca vrei sa arati foarte bine si nu incerca sa exagerezi. Nu trebuie sa consideri ca daca veo folosi mai mult produs vei avea un rezultat mai bun. Ochii verzi au diferite nuante si trbeuie sa ai grija ce machiaj folosesti daca nu vrie sa iti inceci culoarea.