Diverse Dragoste si sex Stiai ca? Tips&Tricks

Cum porti inelul de logodna…

Oficializarea unei relatii de dragoste inseamna mai mult decat ceea ce ar putea crede unii si nu este doar o simpla actiune menita sa atraga atentie asupra unei vieti de cuplu fericite, ci de multe ori inseamna un angajament de durata, inseamna credinta si convingerea unui nou inceput impreuna. Cele mai multe relatii se oficializeaza atunci cand partenerul isi cere de sotie iubita prin daruirea unui inel de logodna.

Logodna este situatia reala prin care doi parteneri decid un viitor comun, decid care le sunt scopurile si obiectivele pentru urmatorii ani si in cele din urma decid sa isi intemeieze o familie impreuna. Un inel de logodna poate fi important din atat de multe puncte de vedere, incat schima automat si perceptia asupra purtarii acestuia de catre partenera.

Cel mai simplu si arhicunoscut mod de a purta inelul de logodna este degetul inelar de la mana stanga, deget care este cunoscut ca fiind drumul de trasmitere a iubirii, pentru ca este cel care face legatura cu inima prin intermediul venii aoris. Nu este nimic neobisnuit sa purtam inelul de logodna pe alt deget, mai ales atunci cand acesta a fost daruit cu drag de partener. Unele situatii ne obliga sa il purtam pe alt deget, ca atunci cand am slabit cateva kilograme si nu se mai potriveste dimensiunii degetului inelar.

Pentru unii poate fi ciudat sa poarte inelul de logonda precum un pandantiv la gat, dar nu este nimic iesit din comun. In acest mod, inelul este mai aproape si de minte si de suflet si creeaza mereu o relatie de armonie intre cele doua, cauzand in cele din urma starea de euforie a purtatoarei.

Nu este nici gresit a se purta inelul de logodna pe inelarul de la mana dreapta. Daca persoana care il poarta este dreptace atunci cu siguranta ii va fi mult mai la indepana sa il poarte pe mana cu care simte mai multa siguranta.