Afaceri/ Business Business Diverse Servicii

Cum sa cumperi actiuni Etsy Inc. (ETSY) fara comision, in 3 pasi simpli 

 Etsy Inc. este o companie americana, listata la bursa si a carei actiuni sunt disponibile pentru cei interesati. Domeniul sau de activitate se refera la comertul electronic, concentrat pe articole handmade, cele artizanal si vintage, de epoca. Concret, tipurile de produse sunt diverse, de la accesorii precum bijuterii si pana la genti, articole vestimentare sau articole pentru casa. Se incadreaza aici doar cele care au o vechime de peste 20 de ani. 

Pretul acestor actiuni are fluctuatii, insa trebuie avut in vedere ca Etsy are cresteri accelerate, iar asta s-a inregistrat mai ales in perioada post pandemie. Asadar daca te intrebi cat de buna este decizia de a investi in aceste actiuni, tine cont si de o analiza financiara a companiei. 

Interesat sa investesti? Ai ajuns unde trebuie, pentru ca in randurile ce urmeaza vei afla cum sa faci asta fara comision si in doar trei pasi simpli. 

Cum sa cumperi actiuni Etsy Inc. (ETSY) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Dupa un research facut online, cu siguranta ai descoperit care sunt trendurile si costurile. Poti tranzactiona cu zero comision. Alege platforma eToro si iti vom spune si de ce. Este una din platformele arhicunoscute, cu peste 25 de milioane de investitori inregistrati, dar are si peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

In cifre, eToro arata asa: peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. 

Cum poti cumpara actiuni Etsy in 3 pasi din contul eToro: 

Creeaza un cont in platforma eToro 

cont etoro

Cativa pasi simpli parcursi si ai un cont inregistrat, confirmat imediat. 

Alimenteaza contul 

cont etoro

 Pentru userii din Romania depozitul minim este de 100 de dolari. Poti depune si in lei. 

Cumpara actiunile dorite 

cumpara etsy

Ultimul pas este cel de cumparare efectiva a actiunilor pe care ti le doresti. Cauta in cont simbolul acestor actiuni si cumpara. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

Atunci cand iti alegi platforma de tranzactionare vei tine cont de usurinta procesului poate, insa si de alte aspecte. Afla ca eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Nu platesti comision pentru volumul de tranzactionare. Iar daca doresti sa experimentezi fara risc, poti folosi cont demo pus la dispozitie gratuit. In felul acestate vei obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile. 

eToro este o comunitate, dar si o academie. Invata partea tehnica si apoi pune in aplicare teoria studiata.

Nota de final 

Daca te-ai hotarat sa investesti in aceste actiuni, le poti cumpara din platforma eToro. Tine cont insa cont de volatilitatea pietei. Important de subliniat este ca Etsy este companie cu piata unica si sanse mari de a se dezvolta. 87% din cei care au folosit aceasta platforma au gasit aici ceea ce nu au gasit in alta parte. 

Nisa este promitatoare, asadar aceste actiuni primesc credit de incredere pentru a fi cumparate.