Diverse Societate Tips&Tricks

Cum sa flirtezi fara sa fii enervanta

Comunicarea online poate fi una din cele mai bune modalitati de a alunga plictisul si de a incepe o buna relatie cu partenerii online, creand in acelasi timp o modalitate de relaxare si de fructificare a timpului liber. Mai jos iti explicam cum poto flirta pe internet fara sa fii enervanta.

Alege cuvinte care sa nu fie prea sugestive si care sa nu fie asociate cu flirtul

Unele din cele mai bune modalitati de a nu da dovada de prea multa lipsa de politete este utilizarea unui ton mai putin familiar, in timp ce creezi o conversatie politicoasa, fara sa lungesti conversatia prea mult. Utilizeaza intrebari politicoase, cu privire la hobby-uri, la timp liber, la carti sau filme preferate.

Fii mai putin deschisa cand vine vorba de tine

Pentru inceput este bine sa nu vorbesti prea mult despre tine si sa nu dai de interes ca iti doresti ceva mai mult decat o simpla conversatie. La inceput ti se va parea destul de enervant sa raspunzi unui sir intreg de intrebari personale si incearca pe cat posibil sa le eviti cu alte intrebari.

Evita complimentarea prea multa

Cu toate ca a primi si a oferi complimente nu este cea mai grea sarcina din lume, ea de cele mai multe ori face ca persoana care le primeste sa comunice pe un ton mai superior si pe alocuri abuziv. De cele mai multe ori complimentarea in exces te face sa te gandesti daca spui adevarul sau minti in privinta anumitorr subiecte de discutie.

Evita sa flirtezi prin glume

Atunci cand comunici pe internet cu cineva sau prin intermediul mesajelor telefonice, va fi destul de greu sa intelegi partenerul si sa fii serios sau nu cu acesta. Daca ai aruncat o mica gluma, care pe de asupra este si suparatoare, atunci poti spune rapid ca ai glumit. Evita glumele despre familia partenerului de conversatie sau despre oameni mai seriosi decat tine.