Sanatate Sport

Cum sa iti maresti volumul muschilor?

Atunci cand vorbim despre frumusete vorbim automat despre sanatate, iar daca este sa vorbim despre sanatate atunci cu siguranta vom vorbi si despre un regim alimentar corespunzator, imbinat cu exercitii fizice. Imbinate aceste elemente nu doar ca ne ofera o sanatate echilibrata din punct de vedere gastronomic, ci si din punct de vedere al sanatatii psihice, pentru ca ne vom simti mai in putere si vom avea o sanatate mentala mai pozitiva.

Sa vorbim despre exercitiile fizice

Daca pana nu demult femeile nu erau interesate de aspectul fizic, acum se pare ca acestea acorda o atentie sporita felului in care arata, iar fiecare kilogram acumulat in plus este urmat de o serie intreaga de exercitii la sala pentru reducerea acestuia. Pentru ca de cele mai multe ori femeile opteaza pentru exercitii cardio este bine ca acestea ard caloriile intr-un ritm mai aler, si mai apoi te ajuta sa iti dobandesti propriul ritm de respiratie, incat sa nu obosesti repede.

Spre deosebire de femei, barbatii prefera in general sa isi lucreze partea abdominala si pectorala, pentru ca, in primul rand le ofera o stare psihica mai pozitiva si mai apoi devin mai atragatori, incat femeile sa intoarca privirile spre ei. Din acest motiv ei apeleaza la suplimente nutritive care le ofera tot ceea ce isi doresc, fara a mai apela la alte masuri precum strictele diete alimentare, pentru ca ei sunt de parere ca aceste produse distribuite de ShopBuilder ofera creatina.

Cum actioneaza creatina?

Creatina reactioneaza ca un stimulet al intregilor muschi ai organismului, pentru ca unul din cele mai importante roluri ale sale este sa creasca volumul muschilor, motiv pentru care cei mai multi barbati consuma acest produs. De fapt, creatina retine apa in muschi si hidrateaza in totalitate celulele musculare. Consumata zilnic, creatina ajuta la atragerea apei in organism, motiv pentru care sportivii consuma mult mai multe lichide pe zi decat un om normal. In cele din urma, nivelul celular al muschilor este determinat de atragerea unor nutrieti regasiti in celulele musculare, precum glucoza si aminoacizii.

Consumul de creatina ofera o energie mai mare pentru organism incat aceasta poate face fata exercitiilor fizice intense pentru timp mai indelungat. Sportivii sau consumatorii de creatina trebuie sa stie ca acestea nu se consuma de persoanele care sufera de diabet sau de insuficienta renala pentru ca poate avea consecinte mult mai grave asupra organismului. De asemenea, este interzis consumul de alte stimulente pe perioada exercitiilor fizice insotite de creatina.