Diverse Societate Stiai ca? Tips&Tricks

Cum sa porti bijuteriile vintage

Multe femei iubesc sa poarte bijuterii si accesorii de epoca si antice, incat, desi aceste bijuterii au trecut de testul timpului, acestea se pot potrivi cu stilul si cu frumusetea purtatoarei. De la brose, ace, medalioane si pana la inele, cercei, bratari si ceasuri, o multime de bijuterii sunt disponibile pentru ca femeile sa aiba de unde alege.

In timp ce majoritatea femeilor opteaza pentur un look rock cu lucruri antice, altele, mai stilate, opteaza pentru bijuterii de epoca urmand unele din cele mai simple reguli in ale frumusetii.

Cameele antice adauga un plus de eleganta lumii la orice colectie de bijuterii. Cameele vintage dispun de scene diferite si de imagini unice, cum ar fi femei sau sculpluri. Acestea au fost sculptate de mana si sunt foarte valoroase, insa nu se vor demoda niciodata. A purta un medalion pe tine impreuna cu un blazer sau un pulover inseamna etalarea fumusetii vremurilor trecute.

Perioada de Art Nouveau este bine cunoscuta pentru desenele sale elegante. Multe pandantive ale epocii reprezentau femei, insecte sau flori. Bijuteriile au tehnici unice de creare tocmai pentru a crea scene rafinate si bijuterii unicat. Adaugarea unei piese de colectie este un mod minunat de a pune un farmec epocii prezente cu orice element dintr-o colectie anterioara. Purtarea unui pandantiv de colectie impreuna cu un lant de aur sau cu o catifea de tip panglica neagra inseamna mai mult fashion decat cineva ar putea crede.

A purta o piesa de tip bijuterie creata de un designer notabil cum este Miriam Haskell este un mod popular de a prezenta stilul unei epoci apuse. Acest designer a creat brose minunat colorate care pot fi purtate si astazi. Pe langa un costum de bijuterii sau cu un sacou si o pereche de blugi, acesta creste valoarea unei intregi tinute. Nu doar ca bijuteriile vintage sunt de o mare importanta, dar sunt si in acelasi timp piese unice, care exprima un timp romantic, pasional si plin de istorie.