Alimentatie Frumusete Sanatate

Cum scapi de grasimea de pe burta?

Sa recunoastem, toti suntem obsedati de grasimea de pe burta, dorindu-ne sa avem un abdomen cat mai plat. Ei bine, un abdomen plat nu este un semn de sanatate, dar este o dovada clara ca avem grija de noi. In fiecare zi auzim diete care promit sa ne ajute in procesul de slabire, dar care costa mii de lei. Exista o gama variata de diete si exercitii fizice care promit un stil de viata sanatos si un aspect uimitor al abdomenului, dar cu toate acestea nu toate functioneaza cum trebuie. Ei bine, pentru a slabi, in primul rand, trebuie sa tii cont de alimentele care le mananci.

Alimente care ard grasimile de pe abdomen

Nuci si seminte- seminte, fistic, alune de padure, seminte de floarea soarelui dar si multe alte alune te pot ajuta sa slabesti si sa ai o talie subtire. Nu numai ca te ajuta sa slabesti, acestea sunt si foarte sanatoase, datorita uleiurilor si mineralelor din continutul lor. Potrivit unui studiu realizat recent, oamenii de stiinta au descoperit ca cei care consuma nuci sunt mult mai sanatosi decat cei care consuma orez.

Carne- nu orice fel de carne… carnea alba este cel mai bun tip de carne care o poti consuma daca iti doresti sa mai slabesti. Carnea de pui este lipsita de grasimi, cea de peste sau de vitel sunt recunoscute pentru ca ajuta la arderea grasimilor. Ceea ce e si mai fascinant in consumul de proteine consta in faptul ca organismul arde pana la 30% din calorii dupa ce se mananca alimente bogate in proteine.

Uleiuri- Stiu ca suna putin cam ciudat, avand in considerare ca iti doresti sa pierzi grasimi. De ce ai avea nevoie de uleiuri? Nu sunt pline de calorii? Ei bine, genul de uleiuri despre care vorbim acum contin calorii folositoare. Uleiuri ca cel de cocos, canola sau masline pot ajuta la arderea grasimilor. Astfel, uleiurile sunt capabile de acest lucru din cauza ca ajuta la scaderea nivelului de colesterol.

Ceaiul verde este plin de anti-oxidanti, si se crede ca imbunatateste actiunea metabolismului, reducand astfel grasimile din corp. Potrivit oamenilor de stiinta din Elvetia, consumul unei cesti de ceai verde ajuta la arderea a 266 calorii- de doua ori mai mult decat un ceai normal.