Diverse Tips&Tricks Turism

De ce sa preferi o casa de vacanta si nu un hotel

Urmeaza sa pleci in vacanta si te gandesti sa cauti cazare. Ai de ales de regula intre hoteluri si pensiuni, in functie si de zona in care ajungi. Ei bine poate ca ai dori sa ai in vedere o casa de vacanta, tinand cont ca aceasta aduce numeroase beneficii. Daca zona ta de confort se rezuma la ceea ce tine de serviciile hoteliere trebuie sa stii ca sunt si alte variante incantatoare si nu trebuie sa faci un compromis al confortului.

Casele de vacanta sunt de regula mai spatioase si iti permit si sa imparti locatia cu alti prieteni cu care imparti de altfel si sejurul ales. Iata si alte aspecte care probabil te vor face sa te gandesti de doua ori, intelegand de ce este un trend sa cauti case de vacanta 2018 atunci cand pleci in vacanta si sa nu te mai rezumi la hoteluri:

Intimitate

Liniste si relaxare este ceea ce cauta orice turist. Pleci de acasa pentru ca iti doresti sa schimbi peisajul si sa lasi in urma tot stresul. Nu este tocmai placut sa te chinui sa fii dragut si sa permiti sa ti se intre in camera pentru schimbat de prosoape etc. Asadar, gradul de intimitate sporit poate fi legat de cazarea intr-o casa de vacanta.

Mai exista si cealalta parte de discutie ce tine de faptul ca daca pleci in grup sau cu copii mici in vacanta nu vei dori nici sa fii deranjat, insa nici sa deranjezi. Asadar intr-o casa de vacanta va fi toata lumea mai libera, se va simti ca atare si se va manifesta ca atare.

Confortul

Este un alt reper cand vine vorba de vacanta perfecta. La o simpla comparatie, iti poti da seama ca fata de o camera de hotel o casa de vacanta este clar mai convenabila. Spatiul extins iti permite sa te simti ca acasa. Ba chiar poti avea spatii de joaca, piscina, foisor, zone de distractie atat in interior, cat si la exterior.

La fel de convenabil este si faptul ca toti cei care impart un astfel de spatiu se pot simti in largul lor. Pana la urma daca este vorba de vacanta atunci iti permiti rasfatul de a te caza intr-un astfel de spatiu.

Diversitate de program

Pentru cei care au experimentat resorturile all inclusiv cu siguranta ca s-au simtit rasfatati. Insa pana la un punct. La un moment dat simti nevoia si de altceva. Astfel o casa de vacanta te va provoca sa iti faci un program divers. Colinzi tot ce este imprejur, poti sta relaxat, te poti intoarce la orice ora din noapte. In egala masura te poti bucura din plin de ceea ce tine de farmecul locului, descoperind cultura si surprizele pe care de altfel nu ai avea cum sa le experimentezi daca ai sta intr-un hotel, traind o experienta turistica clasica.

Nu in cele din urma merita mentionat ca dat fiind ca o casa de vacanta iti ofera tot felul de experiente si avantaje pretul nu este unul prea mare. Poti merge pe acelasi principiu de early booking si sa obtii preturi mai bune.