Dragoste si sex Familie

De ce trebuie sa tii cont daca vrei impacarea cu persoana iubita

Sigur ca la inceputul unei relatii toate lucrurile functioneaza ca pe roate iar cei doi parteneri se inteleg de minune. Este normal ca pe parcursul relatiei sa inceapa sa apara diferite conflicte si discutii in contradictoriu, mai ales avand in vedere ca fiecare dintre parteneri are propriile principii si personalitati.

Se intampla adesea sa fiti persoanele potrivite unul pentru celalalt, sa considerati ca sunteti o pereche ideala si va iubiti nespus. Sigur ca fara un motiv foarte bine intemeiat puteti sa va certati iar aceste lucruri duc de multe ori la despartire sau la certuri crunte.

Dintr-un anumit punct de vedere, certurile sunt binevenite intr-un cuplu. Chiar daca adesea treci cu vederea anumite gesturi sau obiceiuri enervante de-ale partenerei tale, intr-o cearta serioasa ajungi, de obicei, sa-i reprosezi toate acele lucruri direct si sincer. Pe termen lung, asta actioneaza ca terapie, insa cel mai dificil moment este cel de dupa, cand atmosfera e incordata. Ultimele tale cuvinte au fost “sa nu te mai vad” sau “nu mai am ce discuta cu tine”, la care ea a replicat prompt cu o privire urata si o usa trantita. Iti pare rau acum, dar ce sa faci? Ai un orgoliu care nu te lasa sa cedezi usor, insa ti-e teama ca ea ar putea lua lucrurile prea in serios.

In primul rand, trebuie sa iti certi scuze. Scuzele sunt cele mai importante si bine venite. Daca iti pare rau de ceva, cel mai bine este sa va cereti scuze. Trebuie sa renunti la orgoliu si si s aii ceri scuze. Foloseste un ton calm, diferit de cel pe care l-ai folosit in timpul certii, astfel vei reusi sa restabilesti o legatura intre voi. Nu lasa sa faca ea primul pas si nu iti cere iertare imediat dupa deoarece exista riscul de a aparea ca o pewrsoana nesincera.