Diverse Dragoste si sex

Elemente intr-o camera de videochat

Se spune ca tehnologia a devenit o parte esentiala din viata noastra incat am ajuns sa utilizam internetul in cele mai multe scopuri, de a citi si cauta informatii despre diverse personalitati, pana la realizarea de proiecte si pana la a pastra vie legatura cu membrii familiei.

Dar ce facem atunci cand suntem implicati intr-o relatie la distanta? Se spune ca doar oamenii curajosi accepta provocarea de a fi implicati intr-o relatie la distanta, motiv pentru care intalnirile acestora sunt foarte rare si se realizeaza la mii de kilometri distanta. Din acest motiv, s-au inventat si aplicatiile care faciliteaza apelurile audio-video pentru mai multa confidentialitate si incredere intre parteneri.

Trucuri de retinut intr-o intalnire virtuala

  • Nimanui nu ii place sa isi programeze timp epntru o conversatie virtuala si sa nu isi gaseasca partenerul conectat la internet. Cel mai bine este ca ambii parteneri sa se decida asupra timpului in care pot conversa in liniste.
  • Mentinerea unui climat privat, astfel incat nimeni sa nu deranjeze conversatia. De cele mai multe ori partenerii se inchid in camera si converseaza, sustinand ca este cel mai bun mod de a de descarca de informatiile acumulate, obtinand intelegere si respect in acelasi timp.
  • Atmosfera adecvata, care se poate realiza prin utilizarea unei stari de dispozitie pozitiva, incat sa nu ne impovaram partenerul cu greutatile care ne apasa.
  • Lumina adecvata este cea care provine din fata, si nu din spate, menita sa asigure unele din cele mai romantice efecte, mai ales daca se utilizeaza si becuri cu reflexii sau neoane colorate. Pentru a crea o atmosfera mai placuta, poti utiliza tonuri de galben, portocaliu sau rosu pentru camera ta.
  • Realizeaza unele activitati amuzante prin intermediul aplicatiilor de videochat, astfel incat partenerul sa nu stea jos si sa asculte ce ai de spus. Adauga cateva elemente, chiar si virtuale, ca de exemplu pregateste o cina si spune ca de acolo veti manca amandoi. Sau puteti juca jocuri in acelasi timp. Mai interesant este sa ai si laptop si calculator incat partenerul sa stea virtual langa tine si sa urmariti un film impreuna.