Dragoste si sex Familie Sanatate Stiai ca?

Esti insarcinata? Afla inainte sa faci testul de sarcina.

Foarte multe femei se gandesc daca sunt insarcinate mai ales in momentul in care se asteapta foarte mult acest lucru. Exista femei care spera ca de fiecare data sa ramana insarcinate si in fiecare luna fac cate un test de sarcina cu gandul ca probabil va veni si la ei barza.

Stim ca un test de sarcina nu va iesi pozitiv daca abia sunteti in primele zile de la contactul sexual. Exista totusi cateva semne care va pot spune mai devreme decat un test de sarcina daca sunteti sau nu sunteti insarcinate. Iata care sunt semnalele:

In primul rand trebuie sa stiti ca nu doar greturile de dmineata si ameteala sunt simptomele principale ale faptului ca sunteti insarcinata. De fapt, aceste semne apar de regula dupa o perioada dupa care vi se va confirma ca sunteti insarcinata. De fapt, aceste semne nu apar chiar in primele zile ale sarcinii ci apar mai tarziu decat atat.

Sanii sensibili sunt una dintre principalele motive ale unei sarcini. In cazul in care sunteti insarcinata veti avea sanii mult mai sensibili decat de obicei. Daca observi modificari ale volumului , areola mai inchisa la culoare poti sa te gandesti ca poate fi un semn de nastere.

Greturile de dimineata nu sunt obligatorii la fiecare sarcina. Acestea difera de la organism la organism si si de regula nu apar foarte devreme. In cazul in care aveti greturi in fiecare dimineata si ametititi puteti sa faceti totusi un test de sarcina pentru ca nu va fi inutil.

De asemenea, i9n cauzl unei sarcini cu siguratan va veti simti mai obosita decat erati pana atunci. Veti simti nevoia sa dormiti foarte profund si cat mai mult. Oboseala apare in momentul in care hormonii sarcinii incep sa pregateasca teritoriul pentru dezvoltarea bebelusului. Astfel, veti avea nevoie de somn. Nu ezitati sa faceti un test de sarcina de indata ce observati aceste semne.