Diverse

Esti prea punctual? Afla acum!

Faci ture in jurul blocului, pe jos sau cu masina, atunci cand crezi ca nu prea este potrivit sa te afisezi acolo prea devreme. „Stiu ca interviul este programat cu 45 de minute mai incolo, insa iata-ma!” Nu este prea indicat a face asa ceva.

Stai deja de ceva timp degeaba in casa pregatit, imbracat si aranjat ca pentru a iesi. Ai inceput sa te pregatesti de acea intalnire sau plimbare cu mult inainte de a iesi tocmai pentru a nu te prinde timpul pe picior gresit, iar daca vei merge la prietena ta sa o iei de acasa aceasta nu va fi inca gata, asa ca mai bine sa stai la tine.

Te scuzi de prea multe ori pentru simplul fapt ca ai intarziat undeva cu doua minute dupa programarea initiala. Asta, chiar daca nimeni nu pare sa fi observat acest lucru.

Prietenii tai te saluta bucurosi si oarecum ironic atunci cand ajungi undeva la timp sau mai devreme si ei sunt deja ajunsi acolo. „Ha, ha, ha, uite cine s-a gandit sa vina in sfarsit!”

Ajungi la film, la cinematograf in timp ce filmul precedent inca ruleaza. Atunci va trebui sa astepti pe afara in timp ce se curata sala, insa da, tu ai ajuns mai devreme. E problema ta!

Ajungi sa vezi acte de deschidere de care nu ai mai auzit pana atunci inaintea concertelor adevarate care se vor desfasura. Tu mergi la acele concerte cu ore inainte, atunci cand de abia se face deschiderea si canta niste trupe straine sau de care nu ai mai auzit pana atunci, asta ca sa fii sigur ca vei prinde loc in fata si ca ii vei vedea bine pe cei adorati de tine, in concert.

Te simti complet debusolat fara un ceas la tine. Sau cel putin fara un telefon sau altceva ce poate afisa ora.