Frumusete Servicii

Eu mi-am descoperit prin Stailer stilistul in care am incredere. Tu ce mai astepti?

De fapt lumea este a femeilor, in special domeniul beauty. Totusi, cand vine vorba de programari la salon toata lumea avea o dificultate in a gasi un salon disponibil cand le trebuia. Sau il gaseau, insa dupa ore intregi de cautare pe Google, sunat la fiecare in parte, unii raspunzandu-ti si zicandu-ti ca n-au loc, altii nu-ti raspundeau deloc. Era un proces destul de frustrant, de aceea, acum a aparut o inovatie in materie de programari si anume Stailer. Si eu ca barbat ma plictisisem la un moment dat de stilistul pe care-l frecventam de ani de zile, nu mai avea nici o schimbare in tehnica sa, iar salonul era destul de invechit. Asa ca, m-am decis sa imi gasesc alt stilist, iar platforma Stailer a fost cea care m-a ajutat.

Cum l-am gasit mai exact

Am intrat intr-o zi pe stailer.ro si, fiind din Timisoara, auzisem deja de la niste prieteni de salonul The Peaky Barbers. M-a atras din prima sa incerc salonul in principal din cauza numelui, fiindca sunt fan al serialului, deci good marketing din partea lor. Aveam nevoie in acel moment de un tuns si un aranjat al barbii, asa ca mi-am facut rapid programarile pe platforma la unul dintre stilisti, complet gratuit. Da, platforma este gratuita pentru oricine isi doreste sa o foloseasca. Daca esti si tu interesat de acest salon, poti sa vezi aici servicii oferite la The Peaky Barbers.

Dar platforma nu este doar pentru timisoreni, ci si pentru locuitorii oraselor Cluj, Iasi, Oradea si Bucuresti. Pe prima pagina pur si simplu selectezi filtrele de cautare ca orasul din care esti, serviciul dorit, data si ora, genul masculin/feminin, iar in cateva minute iti faci o rezervare la un salon. Lista cu barbershop-uri din Timisoara este lunga, insa alegerea iti va fi usurata pe Stailer. Aici poti compara locatiile, preturile serviciilor, recenzii ale altor clienti, cat si poze ale altor lucrari realizate de stilisti. Astfel tu vei face alegerea potrivita tie.

Nu ai nevoie neaparat de cont pe Stailer

Daca vrei sa mergi azi urgent la un salon poti face o programare rapida fara cont. Insa, crearea lui este mai avantajoasa pentru tine. Contul iti ofera acces spre un calendar virtual, unde tu iti gestionezi mai usor toate programarile facute pe Stailer. Tot de acolo iti poti seta remindere ca sa stii mereu cand trebuie sa te pornesti ca sa ajungi la timp la salon. Contul nu te costa nimic si iti ofera o experienta completa Stailer. Tot de acolo poti si anula programarile in caz de intervine ceva in programul tau, fara nici o taxa ascunsa. Astfel eviti telefoanele stanjenitoare catre stilist si dai oportunitatea altui client de a gasi locul liber pe Stailer.

Programarile se fac mai usor cu Stailer, asa ca este cazul sa te convingi si tu. Nu vei mai da niciodata telefon la salon, decat poate sa ii spui “La multi ani!” stilistului preferat cu care te-ai ales pe viata.

Pentru informatii mai detaliate in legatura cu platforma poti scrie la support@stailer.ro sau ia parte la live-urile Q&A de pe site.