Societate

Fa-te placuta in grupul de prieteni!

Stim cu totii ca este foarte importanta parerea amicilor despre o persoana, mai ales cand ne aflam la inceputul unei relatii. Foarte multi dintre oameni pun pret pe prima imagine si pe prima parere si din acest motiv, toate lucrurile trebuie sa fie cat mai clare.

Chiar daca pare greu de crezut, parerea prietenilor partenerului este foarte importanta si din acest motiv trebuie sa facem astfel incat sa creem o impresie cat mai buna. Pentru ca o femeie sa se asigure ca va fi acceptata in grupul de prieteni, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu intelegere si sa incerce sa patrunda in mintea reprezentantului sexului tare.

Nu trebuie sa va comportati ca si cum ati fi foarte greu accesibila, sa aveti o atitudine aroganta la adresa prietenilor deoarece imaginea poate fi direct proportionala. Trebuie sa fiti o companie placuta si sa nu o faceti pe bosumflata de fiecare data cand aveti ocazia in preajma prietenilor vostri.

Plangerile ca barul este prea aglomerat, prea zgomotos, ca toaleta este execrabila, ca e prea mult fum sau ca nu are cocktailul cu sirop de capsune care-ti place tie nu sunt admisibile intr-un astfel de grup, mai ales cand abia incepi sa cunosti prietenii iubitului tau. Incearca sa fii una de-a lor. Daca nu-ti place berea, nu-i o problema. Meniul cu siguranta are destule sortimente de bauturi si macar una o sa-ti fie pe plac. Cat despre fum, galagie sau spatiul rastrans, asta e! Incearca sa gasesti partile frumoase ale intalnirii si nu clasa, de la bun inceput, seara ca fiind una esuata doar pentru ca nu-ti place localul.

Fa astfel incat sa va simtiti cat mai bine si sa nu se simta ca nu esti in largul tau, in cazul in care nu esti. Daca vei fi mereu suparata sau vei avea impresia ca trebuie sa fii asa inca de la inceput, cu siguranta asa o vei tine intreaga seara. Este foarte important sa nu exagerezi cu aceste lucruri si vei reusi sa fii acceptata.