Frumusete

Greseli de frumusete de evitat

Se apropie sarbatorile si stim ca toate femeile isi doresc sa straluceasca de frumusete in aceasta perioada. Ele apeleaza la tot felul de trucuri si de sfaturi care le pot face mai frumoase si care pot contribui la frumusetea lor.

Exista o serie de greseli pe care femeile le fac din dorinta de a arata cat mai bine si de a fi cat mai frumoase. Iata care sunt principalele greseli pe care trebuie sa le evitati, mai ales in preajma sarbatorilor:

Parul

In momentul in care vin sarbatorile multe femei aleg sa isi shcimbe look-ul. Totul incepe prin schimbarea culorii parului sau a frizurii. Cea mai mare greseala consta in faptul ca ele isi doresc sa isi schimbe aspectul fizic foarte rapid. De aici, urmeaza sa isi faca parul brunet daca sunt blonde sau invers. Ei bine, aceste lucruri trebuie sa fie facute treptat pentru a nu degrada parul si mai ales pentru a verifica daca frizura sau culoarea este potrivita fizionomiei. E riscant sa te apuci acum si sa iti schimbi radical coafura. Mai exact, sa iti tai breton sau sa te tunzi scurt, spre exemplu. Si asta pentru ca s-ar putea sa nu iti placa felul in care iti sta cu noua coafura si sa nu prea mai ai multe variante pentru a indrepta ceea ce ai stricat din exces de zel.

Pensatul

Pensatul este de asemenea un subicet delicat. Daca vreti sa va pensati si pana acum mergeati la salon, nu incercati sa faceti acest lucru acasa, mai ales inaintea sarbatorilor. Cateva fire luate din locul nepotrivit va pot schimba aspectul radical. Asadar, nu incercati aceste experimente acasa.

Bronz

Este iarna si este normal sa nu mai  fim atate de bronzate precum vara. Nu mergeti la solar in mod excesiv doar pentru ca vi se pare ca bronzate aratati mai bine.  Nu incercati aspectul pielii ciocolatii in timpul iernii deoarece va poate deteriora imaginea.