Diverse Dragoste si sex Familie Societate

Greseli la prima intalnire

Sigur ca va amintiti de acele prime intalniri in care aveati fluturi in stomac si nu stiati cum sa faceti ca sa nu va intimidati deoarece va intalneati cu diferite persoane insa erati copil si nu emotiile va copleseau de fiecare data. Sigur ca prima intalnire are loc in perioada de adolescenta. Acest lucru nu inseamna ca nu mai poate avea loc si la alte varste. Iata ce ar trebui sa eviti atunci cand vrei sa ai o intalnire reusita:

  • Fetele ocupate care au numeroase hobby-uri si lucruri de facut in timpul liber fac o impresie 100% pozitiva la prima intalnire. Barbatii sunt intrigati de femeile care sunt increzatoare in ele si au propriul program de petrecut timpul liber si de a mentine monotonia si plictiseala la distanta. Arata-i cat de amuzant este sa faca parte din lumea ta si va deveni ultrafascinat de gandul de a avea o relatie cu tine.
  • Gelozia este un factor negativ care disturge multe relatii. Barbatii pur si simplu iubesc femeile care sunt increzatoare si stiu cum sa se comporte in societate. Insecuritatea este una din cele mai proaste caracteristici pe care i-o poti dezvalui partenerului tau. Asadar, nu face afirmatii rautacioase la adresa altor femei si concentreaza-te cum sa il seduci pe el.
  • Femeile par disperate atunci cand ‘ies la vanatoare’ in cautarea viitorului iubit sau sot. Barbatii tind sa simta presiune si vor reactiona cu siguranta negativ. Pentru a-i atrage atentia comporta-te normal. Simte-te bine alaturi de prietenii tai si radiaza incredere printr-o atitudine relaxata.

Este important sa arati cine esti de fapt si  sa nu incerci sa pari a fi o alta persoana decat esti. Nu trebuie sa impresionezi aratand ca esti o alta persoana ci trebuie sa fii tu si astfel, naturaletea va atrage barbatii la tine.