Frumusete Servicii

Încearcă noua modalitate prin care te poți programa la salon, prin Stailer!

Acum este mult mai simplu să faci o programare la un salon din orașul tău. Nu este vorba despre găsirea mai rapidă a numărului de telefon de la recepție, ci de programarea online. De pe laptop, PC, telefon sau tabletă îți poți rezerva locul în doar câteva minute. Încearcă noua modalitate prin care te poți programa la salon!

Pentru a-ți rezerva locul ai nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet. De restul se ocupă Stailer! Stailer este o platformă care dispune și de aplicație, ce oferă clienților oportunitatea de a se programa online. Peste 1000 de saloane din țara noastră și-au înscris afacerea pe site, acolo unde pot primi noi clienți. 

Se întâmplă des să nu găsești un loc disponibil la ora și data dorite, însă cu ajutorul acestei platforme este mai simplu. Pentru programare la salon incearca Stailer! Caută în fiecare zi locuri disponibile, deoarece timpul petrecut pe acest site este complet gratuit. Poți reveni zilnic pentru a verifica dacă s-a eliberat vreun loc la data și ora pe care ți le dorești. 

Platformă cu inspirație pentru femei și bărbați!

Site-ul stailer.ro este foarte ușor de folosit și îți permite să efectuezi mai multe acțiuni. Acesta dispune totodată și de un catalog cu inspirație. Secțiunea cuprinde lucrări ale stiliștilor sau saloanelor deja înscrise pe platformă. Deși are ca scop inspirația pentru clienți, secțiunea te ajută să te și programezi. 

În cazul în care ai observat un serviciu care ți-a atras atenția, dacă acesta se află în zona ta, doar prin apăsarea unui click te poți programa. În mod normal, trebuie să alegi mai întâi orașul, urmat de genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. Dar, prin intermediul acestei secțiuni vei putea să efectuezi o programare direct din cadrul fotografiei. 

Sunt afișate fotografii cu diferite servicii prestate de stiliștii disponibili pe stailer.ro. Acestea cuprind servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vei putea găsi un nou stil de manichiură, o nouă frizură, un stil diferit de aranjare a bărbii sau o nouă culoare a părului.

Descarcă aplicația pentru și mai mult confort!

Aplicația Stailer este disponibilă pe App Store, Google Play și App Gallery. Aceasta este complet gratuită și poate fi descărcată pe telefon și pe tabletă. Stailer te ajută să te relaxezi și mai mult, prin oferirea posibilității de a te programa oricând și de oriunde. Cu această aplicație te poți afla oriunde atunci când te programezi. Nu mai este necesar să ieși din birou pentru a contacta recepția și nici să aștepți următoarea zi pentru începerea programului salonului. Vezi informatii extra aici

Doar prin câteva atingeri de ecran poți vedea toate saloanele disponibile din zona ta, prin harta interactivă. Aplicația Stailer este la fel de simplu de utilizat precum platforma. Îți oferă acces la aceleași informații și te ajută să îți rezervi locul în scurt timp. Descoperă stilistul preferat prin intermediul lui Stailer!

Contact: support@stailer.ro