Frumusete Sanatate Stiai ca?

Inlatura punctele negre de pe fata

Punctele negre sau cosurile  pot aparea  in orice parte a corpului si pot fi deosebit de frustrante mai ales atunci cand apar pe fata. Daca sunteti in cautarea celor mai bune solutii pentru a elimina punctele negre este bine sa incercati unele din cele mai de succes tratamente pentru a curata pielea si pentru a opri formarea punctelor intunecate pe tenul nostru. Cu unele ajustari este foarte usor sa ne ingrijim pielea, incat sa o hidratam si sa o curatam asa cum ne dorim.

Un prima solutie ar fi un tratament pe baza de miere si scortisoara. Mierea este un antibiotic natural si functioneaza miraculos in scoaterea porilor si a punctelor negre de pe fata. Se amesteca o lingura de miere cu jumatate de lingura de scortisoara si se aplica pe pielea uscata. Se aplica pe fata prin miscari circulare timp de 3 minute dupa care se spala cu apa calda.

Argila este un alt ingredient care face minune pe piele si nu degeaba marile vetede opteaza pentru impachetari cu argila. Este o solutie buna pentru a scapa de acnee mai ales atunci cand avem de mers la un eveniment care va fi peste cateva zile. Intr-o ceasca se amesteca 2 linguri de argila cu o lingura de apa si se amesteca pana cand compozitia este omogena. Se aplica pe fata timp de 10 minute, pana cand intreaga solutie pare uscata pe fata. Uscarea argilei pe propria fata da posibilitatea evidentierii mai bine a punctelor negre si implicit ajuta la uscarea acestora. Tot in acest mod ne ajutam fata sa fie mai curata si mai plina de vitalitate.

masca-tenMasca cu ou este foarte buna pentru a strange porii si pentru a inlatura orice murdarie care s-a canalizat in porii pielii, incat sa obtinem o piele neteda si fina. Se amesteca doua galbenusuri de ou si frotiu si se aplica in strat subtire pe fata. Este nevoie de doua minute penstru a se usca, apoi se pune si albusul intr-un alt strat. Se sta cu masca 10-15 minute pentru a se usca, dupa care se foloseste apa calda din abundenta pentru a clati intreaga fata.