Sanatate Stiai ca? Tips&Tricks

Lucruri negative la care sa renunti

Se spune ca este bine sa vorbim cu noi insine ca si cum am vorbi cu cineva apropiat. Din acest motiv in mintea noastra este o voce calma care continua sa vorbeasca si pentru noi. Vocea interioara reflecta de multe ori ceea ce noi gandim, astfel ca poate fi un lucru pozitiv, sau negativ, poate fi orice ne dorim noi. Problema este ca aceste ganduri pot fi uneori negative care ne fac sa actionam in maniere diferite, fara alte circumstante.

Nu conteaza prin ce greutati trecem in viata, atat timp cat nu uitam sa respiram. A respira si a accepta este un principiu major pentru oricine.

Lucruri pe care nu trebuie sa ti le spui

  1. Spune stop frazei „Nu pot sa o fac” si adopta strategia „O sa o fac”. Aceasta fraza este cea mai depresiva, pentru ca ne descurajeaza si daca ajungem sa o spunem de mai multe ori, atunci suntem in posibilitatea de a o crede. Incearca lucruri pozitive, de putere, de atitudine si de reusita.
  2. Srpune stop frazei „Sunt bun de nimic” si adopta ideea „Sunt capabil sa o fac” pentru ca ne-am nascut cu un motiv. Este important sa ne hranim mintea cu lucruri de viitor, care ne fac in mod automat sa credem ca meritam.
  3. Stop frazei „Nu sunt ca XYZ persoana si nu voi fi niciodata ca ea” si accepta ideea ca esti cea mai buna versiune a propriei tale persoane pentru ca a te compara cu cineva este cea mai mare greseala. De ce sa te compari cu cineva sau sa iti doresti ca fii ca cineva cand esti cea mai buna persoana pe care tu o poti evidentia?!
  4. Stop frazei „Trebuie sa fiu perfect” si inclina mai degraba spre „Sunt imperfect de perfect” pentru ca imperfectiunile te fac sa fii ceea ce esti tu cu adevarat. Inceteaza sa nu te mai ascunzi dupa unele stigmate si incepe sa accepti ce poti fi.