Dragoste si sex Tips&Tricks

Masajul cu ulei, benefic pentru minte, trup si suflet

O multime de oameni cred ca o crema de maini sau o lotiune de corp face bine in cadrul unui masaj, insa, la un moment dat pielea devine uscata, ceea ce ingreuneaza miscarile masajului. Cele mai multe saloane de cosmetica sau infrumusetare ofera un sfat util, practic si la indemana oricui: folosirea uleiului de corp pentru un masaj. De fapt, pielea are nevoie de ulei din mai multe motive: se hidrateaza, confera o mai buna circulatie a sangelui prin vasele sangvine, si de altfel, pemite ca pielea sa fie mai elastica si mai receptiva, mentinand un echilibru intre minte, trup si suflet.

De asemenea, uleiul de masaj este acea parte care nu trebuie sa lipseasca dintr-un masaj erotic. Daca cineva isi doreste sa ajunga un punctul in care simte ca pasiunea este mai inflacarata, atunci nu trebuie sa sara peste etapele unui masaj. Masajul erotic a fost introdus in urma cu sute de ani si a fost utilizat de mai marii burgheziei ca si metoda de terapie, de relaxare si de a calma atmosfera.

Daca cineva vrea sa zambeasca, sa prinda mirosul unor senzatii placute, senzatii care au la origine cresterea apetitului sexual, atunci un masaj erotic este cel mai potrivit. Intreaga camera a impatimitilor de senzatii tari este cuprinsa de amintiri, de incandescente placute si de clipe magice impreuna.

In Bucuresti se regaseste cel mai serios salon de masaj erotic care dispune de cele mai noi tehnici de masaj, cele mai moderne trucuri pentru o noapte mirifica sau pentru senzatii noi. Vrei ca o mica parte din placerea vietii sa se reverse asupra corpului tau? Atunci nu uita ca la salonul de masaj din Bucuresti Artemis ai parte de acele beneficii unice ale unui adevarat indragostit de nou.

Cum functioneaza uleiurile esentiale de corp?

Uleiurile esentiale sunt mai mult decat o simpla solutie lichida, ele sunt un adevarat pasaj intre realitate si fantezie. De aceea, nasul care este un organ incredibil, le percepe ca o metoda de relaxare, ca o aroma trecatoare ce flutura intre spirit, minte si corp. Masajul erotic cu uleiuri este de 10 ori mai benefic decat un masaj cu crema de corp, acesta fiind acel moment care aminteste in detaliu: mai mult decat o fotografie, mai mult decat un zambet si mai mult decat un simt bine dezvoltat. Este vorba despre trezirea simturilor la realitate, despre imbinarea romantismului si a pasiunii si cu siguranta se regasesc multe motive bine intemeiate pentru ca uleiul sa fie introdus in tehnicile de masaj erotic.