News Societate Tips&Tricks

Meseriile viitorului

In zilele noastre, exista foarte multi tineri absolventi care intimpina foarte multe dificultati atunci cand vine vorba despre cautarea si ocuparea unui loc de munca. Unii dintre tineri incearca sa se reorienteze spre alte domenii de activitate fata de specializarea pe care au obtinut-o in urma studiilor, a facultatii sau al liceului. Pe de cealalta parte nu trebuie sa uitam ca anagajtorii par sa fie din ce in ce mai putin interesati de diplome ci cauta mult mai mult comptene, potential si incredere. Ei au nevoie de acesti factori pentru a face o delimitare intre canditatii pentru un post.

Sunt foarte multe meserii care necesita numaidecat o certificare academica completa. Totusi, pentru alte domenii chiar nu conteaz facultatea sau studiile care s-au absolvit. Ceea ce este cel mai important este capacitatea unui tanr de a se mula pe cerintele angajatorului.

Din cauza ca exista foarte multi tineri care termina o facultate si nu stiu ce drum sa aleaga in viata, am decis sa prezentam cateva dintre cele mai importante domenii, dmenii de viitor pe care tinerii ar trebui sa le ia in considerare. Iata ce meserii sunt pentru viitor;

In primul rand, industria de sanatate si cea farmaceutica sunt doua puncte foarte sensibile in ziua de astazi. La nivel global, sanatatea este domeniul cel mai bine finantat iar preocuparea pentru sanatate si pentru cresterea bunastarii este in plina expansiune, in toate statele dezvoltate, dar si in Romania.

Indutria farmaceutica si lantul de distribuire beneficiaza de o finantare generoasa din multe tari si are si un viitor sigur pentru termen lung. Oamenii consuma sume destul de mari de bani pntru sanatate si orice job in avcest sistem este platit peste medie. Asadar, un reprezentat  de vanzari este platit in meedie 500-600 de euro la inceput si poate depasi suma de 1000 de euro.