Dragoste si sex

Mituri despre inselat

Exsista anumite mituri legate de inselat pe care orice femeie ar trebui sa le stie.  Cand vorbim de inselat ne gandim deja la sfarsitul unui relatii, a incredereii si a iubirii din cuplu.

Un mit celebru este acela ca odata ce aventura a fost decoprita cuplul nu mai poate fi fericit niciodata. Total fals. Exsista cupluri care au trecut peste asta si sunt si azi fericiti. Persoanele care nu au putut sa treaca peste asta sunt persoanele orgoliase, care nici macar nu au puterea sa vorbeasca despre acest subiect.

Un alt mit este acela ca infidelitatea nu este declansata doar de nevoia de sex ci de alte probleme martiale. Majoritatea persoanelor care inseala o fac din dorinta fizica de a fi cu cineva. Si sentimentele pentru persoana respectiva raman intacte.

De asemenea nu poti vorbi de inselat daca celalat nu a facut sex. Nu poti numi inselat faptul ca ai gasit o conversatie intre iubita ta si un tip cu tenta sexuala.

Un alt mit este acela ca aventurile incep de la atractia sexuala. Total fals. O aventura poate fi declansata si dintr-o simpla conexiune emotionala sau de ce nu de o pasiune in comun. Daca se ajunge la sex,  este cu totul altceva.

Un alt mit este acela ca daca a inselat odata, va insela mereu. Orice om greseste. Si daca a gresit in acest fel nu trebuie sa ii pui o amprenta. Poate regreta amarnic, si poate nici nu ii sta in caracter sa faca asa ceva.

Important este ca cel care greseste sa spuna adevarul pentru ca relatia sa poata fi reconstruita. Un alt mit este acela ca aventurile au loc cu parteneri mult mai tineri si mai atractivi. Chiar nu are nicio legatura, nu varsta conteaza ci dorinta de a incerca ceva nou si interzis. Este un risc care te face sa traiesti mai intens.