Diverse Frumusete News Tips&Tricks

Moda anului 2015: blugii

Cu siguranta ati inceput deja sa va documentati despre anului 2015 si mai refer in special la doamnele care isi doresc mereu sa fie in trend si in centrul atentiei. Se pare ca anul 2015 este destinat blugilor, la fel ca fiecare an insa in aceasta perioada pare ca se pune un accent mai mare pe aceasta zona.

In continuare voi prezenta cateva din tipurile de blugi care se poarta in acest an. Deja de mai mult timp, blugii au devenit cele mai populare haine din lume. Copii si adolescenti, tineri si persoane in varsta – blugi sunt purtati de toti, fara exceptie. Nu le vom canta blugilor ode, pentru ca avantajele sunt si asa evidente – probabil blugii, sunt cele mai practice haine, ei nu au nevoie de ingrijire deosebita, acestia sunt versatili si pot fi usor combinati cu orice, sunt vesnici si nu vor iesi niciodata din moda. Cineva are doar o pereche de blugi, care de mai multi ani sunt o parte integranta a stilului normcore, altii au zeci de blugi diferiti in garderoba si in fiecare sezon lista se completeaza si se actualizeaza cu modele noi si trendy. Astazi vom dedica un articol pentru cei care doresc sa stie ce fel de blugi de dama sunt la moda in primavara si vara anului 2015.

Marca fantastica Gucci in acest sezon pune pariu pe blugii clasici albastri indoiti. Detaliile necesare – dunga, talia medie si cureaua impletita din piele maro. Brandul renumit de haine de blugi 6397, ofera, de asemenea, o versiune mai mult sau mai putin clasica de blugi, dar de data aceasta fara indoituri – doar blugi scurtati. De asemenea, in imagini, sunt prezentati blugii-banana de la Fendi.

Asadar, blugii sunt in topuri, deci nu pot lipsi din garderoba dvs. Este foarte important sa ii purtati pe cei potriviti.