Dragoste si sex

Modalitati inventive de despartire

Atunci cand te decizi sa te despari de iubitul tau este bine sa stii cum sa o faci. Nu apela la una din aceste replici stupide: ” Nu te merit!”, „Vreau sa intelegi ca nu este vina ta!”, „Nu vreau sa te fac sa suferi”,  „Trebuie sa luam o pauza”. Bineinteles lista poate continua. Aceste replici sunt prea folosite, si sunt cam expirate. Ce sa mai zic de faptul ca nici nu sunt prea credibile?

Iata cateva metode inventive de despartire pe care le poti pune in practica daca ai de gand sa faci acest pas. Poti vorbi cu un bucatar chinez sa faca prajituri cu ravase si sa puna in una dintre ele mesajul tau de adio. Cine s-ar fi gandit la asa ceva?

De asemenea ii poti trimite la birou un bilet de avion pentru o destinatie exotica si un post-it in care sa ii scrii ca ai nevoie de o pauza. Prin aceasta modalitate nu va fi chiar atat de daramat.

Un lucru minunat la care poti apela este sa vorbesti cu o stripteuza. Ii poti spune ca dupa ce ii face dansul sexy sa ii transmita mesajul tau de adio. Cu siguranta dupa acel dans minunat nu va fi chiar atat de tare afectat, cel putin pe moment.

Ii poti expida la birou sau chiar acasa prin posta o jucarie de plus in care ii poti pune un biletel. Ce trebuie sa contina acel biletel? Explica-i in acel biletel ca ursuletul sau jucaria respectiva este inlocuitorul tau deoarece tu te-ai decis sa pleci pentru totodeauna.

Un alt lucru pe care il poti face este sa ii trimiti o basculanta mininaturala cu nisip in ea. Pe partea rabatabila poti scrie mesajul tau pentru ca el sa il vada dupa ce indeparteaza nisipul.

Dupa cum vezi exista cateva modalitati de despartire mai creative la care poti apela daca este nevoie.