Sport Stiai ca?

Moduri in care iti poti regla tensiunea arteriala

De foarte multe ori nu ne dam seama care sunt lucrurile care ne ajuta sa avem un stil si un ritm de viata sanatos. De cele mai multe ori nu stim ca de regula, problemele de sanatate apar in momentul in care nu avem o stare de sanatate preaa optima. De cele mai multe ori, problemele de genul celor de inima sau altor afectiuni apar in momentul in care nu facem suficienta miscare.

De fapt, un stil de viata sanatos este factorul principal care ajuta la mentinerea unei stari  optime de sanatate. Mersul pe jos este de asemenea foarte important. Sa mergem in fiecare zi pe jos este cu adevarat sanatate. Un kilometru in fiecare zi te va ajuta sa iti pui sangele in miscare si t ajuta sa te simti cu mult mai bine. Trebuie doar sa faci sport iar aceste lucruri te vor ajuta sa eviti problemele cardiace.

Inotul este foarte important si el. Daca faci in fiecare zi cate 20 de minute, iti va scade tmpratura arteriala si iti va dezvolta toate functiile organismului. De asemenea, el are o influenta foarte sporita asupra sistemului imunitar. Inotul reuseste sa dezvolta aproape toate functiile organismului si are o influenta sporita asupra sistemului respirator. In plus, aceste miscari vor modifica compozitia morfologica si chimica a sangelui.

Mersul pe bicicleta te va ajuta si el sa te relaxezi si sa te calmezi. Astfel, iti vei regla si mai bine tensiunea arteriala si te vei simti foarte bine. Mergand pe bicicleta nivelul colesterolului rau din sange va scadea iar tensiunea arteriala se va mentine in parametri normali.