Dragoste si sex Familie

Motive pentru care sa te casatoresti cu cel mai bun prieten

Casatoria este ceva la care spera cei mai multi oameni, incat devine o intrebare necesara „cu cine imi voi petrece restul vietii”? Pe langa aceasta exista mii de intrebari care pot rula in mintea oamenilor cu privire la casatorie si la viata de dupa casatorie. Cu toate acestea, problemele apar si dispar atunci cand oamenii ajung sa se casatoreasca, mai ales  atunci cand o fac cu cel mai bun prieten.

De ce sa te casatoresti cu cel mai bun prieten?

  1. Va stiti reciproc. Poate ca pana acum ati avut suficient timp sa va cunoasteti, incat este vorba doar despre o secunda de privire ca sa puteti spune tot ce stiti despre cealalata persoana. Sunteti constienti de ceea ce va place, ce va displace, care sunt filmele preferate, cartile, muzica, sportul sau bautura. Deci nu trebuie sa depuneti eforturi suplimentare in incercarea de a va invatat tabieturile unul celuilalt.
  2. Poti fi in fiecare secunda tu. Ca si cei mai buni prieten, va stiti defectele, incat sa stiti ca un prieten adevarat intotdeauna va gasi acele modalitati de a scoate binele din orice situatie. Pot fi zile cand nu sunteti cel mai bine dispus, cand nu va simtiti in forma, sau nu va doriti sa va machiati. Cel mai bun prieten ar intelege acest lucru.
  3. Se spune ca in acest fel vei avea un partener la crima pentru toata viata. Daca ati fost cel mai bun prieten al partenerului de viata, chiar din copilarie, atunci nu veti uita toate lucrurile stupide,nebuniile, sau rautatile pe care le-ati facut impreuna. Impreuna ati fost complici la unele din cele mai multe „crime”, rautati sau actiuni, incat ati ras si ati plans impreuna.
  4. Va veti distra intotdeauna. Cine nu ar vrea sa se casatoreasca cu cineva care ar vrea sa petreaca tot timpul? Este nevoie de distractie pentru fiecare plimbare in viata, incat a te distra este o capacitate care va tine relatia si mai puternica in decursul anilor.